MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Διαρροή εγγράφων που αποδεικνύουν την λογοκρισία του Facebook για τα εμβόλια σε παγκόσμια κλίμακα!

Στο παρακάτω άρθρο θα συμπληρώσουμε απλώς, ότι γι αυτούς τους λόγους (και ακόμα περισσότερους) εμείς στο capnews έχουμε προτείνει την αντικατάσταση του facebook από το MeWe. Αν ο κόσμος που αγωνίζεται και αντιδρά αλλάξει απλώς μέσο κοινωνικής δικτύωσης τότε και το facebook θα πάρει ένα μεγάλο μάθημα αλλά και θα σπάσει ένα απαράδεκτο παγκόσμιο μονοπώλιο. Εμείς ως κοινότητα χτίζουμε στο MeWe τις ομάδες, την επικοινωνία, αλλά και τον σχολιασμό των μελών μας. Γιατί η δύναμη είναι δική μας.


Άρθρο της Cristina Laila

Ο O’Keefe ξαναχτυπά! Το Project Veritas δημοσίευσε τη Δευτέρα βίντεο δύο στελεχών του Facebook που μαρτυράνε την προσπάθεια του γίγαντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να λογοκρίνει (στα κρυφά) τους φόβους και τις ενστάσεις των ανθρώπων για τα εμβόλια του κορονοιού παγκόσμια .


Τα έγγραφα που ελήφθησαν από το Project Veritas δείχνουν τις προσπάθειες του Facebook να περιορίσει τον «δισταγμό για τον εμβολιασμό» ή το «VH» στα σχόλια.

Ένας πληροφοριοδότης είπε στον James O’Keefe ότι το Facebook χρησιμοποιεί ταξινομητές στους αλγορίθμους του ώστε να προσδιορίσει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που έχει σχέση με την «άρνηση εμβολιασμού» (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης) χωρίς να το γνωρίζουν οι χρήστες.


«Εκχωρούν μια βαθμολογία σε αυτά τα σχόλια που ονομάζεται βαθμολογία VH, το σκορ«άρνησης εμβολιασμού» είπε ο καταγγέλλων.
«Και στη συνέχεια με βάση αυτό το σκορ θα υποβιβάσουν ή θα αφήσουν το σχόλιο μόνο του,αναλόγως με το περιεχόμενο του σχολίου.»

Παρακολουθήστε το εκρηκτικό βίντεο παρακάτω:



Πηγή : capnews.me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου