MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Η Τουρκία πάει Ευρασία και μας το έχει ανακοινώσει! Δρ Δημ. Σταθακόπουλος

Η φωτογραφία του Ερντογάν στην Τεχεράνη ,μαζί με Πούτιν και Χαμενεϊ , λέει πολλά που η Δύση κάνει ότι δεν βλέπει και ακούει και η Ελλάδα αρνείται να πιστέψει. Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος, Οθωμανολόγος-Τουρκολόγος και Νομικός, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα με στοιχεία συγκεκριμένα. «Ο Ερντογάν έχει ανακοινώσει τις επιλογές του από τις 9 Ιουνίου, μιλώντας για την Ευρασία και τις προοπτικές της», λέει ο κ.Σταθακόπουλος. Ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία παραμένει συνδεδεμένη με τη Δύση όσο τις επιβάλουν οι συμμαχίες και οι εμπορικές της σχέσεις αλλά επεσήμανε ότι το μέλλον είναι στην Ευρασία, δημογραφικά και οικονομικά. 
 
Ο κ. Σταθακόπουλος κάνει μια πλήρη ανάλυση των κινήσεων της Τουρκίας με ή χωρίς Ερντογάν, επισημαίνει ότι η γειτονική χώρα μας πολιορκεί. Δεν αποκλείει ακόμη και την έξοδο της από το ΝΑΤΟ. Τι σημαίνουν όλα αυτά για την Ελλάδα;
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου