MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Στην Κατοχή εξέδιδαν πιστοποιητικά για το μη ανήκειν στην εβραϊκή ράτσα και σήμερα πιστοποιητικά του μη ανήκειν στους ανεμβολίαστους!!!!

Κατά τη Γερμανική Κατοχή οι ναζιστές εξέδιδαν πιστοποιητικά του μη ανήκειν στην εβραϊκή φυλή για να επωφελούνται στα προνόμια οι κάτοχοι τους…. Σήμερα η μόνη διαφορά είναι η ψηφιακή εφαρμογή. Εκδίδουν πιστοποιητικά που τεκμαίρουν το μη ανήκειν στους ανεμβολίαστους. Κι όλα αυτά και πάλι στην Ευρώπη που κατέλαβε το τέρας του νεοναζισμού….


”Γενική Επιτροπή σ΄εβραικά θέματα

Πιστοποιητικό του μη ανήκειν στην εβραική ράτσα. …

….η Γενική Επιτροπή σ΄εβραικά θέματα πιστοποιεί ότι ο κ. τάδε γεννηθείς στο Παρίσι δεν οφείλει να υπόκειται στους όρους του νόμου της 2 Ιουνίου 1941” …

Ο ναζισμός επανέρχεται με υγειονομικό προσωπείο κι αντί σβάστικα το σήμα του κορωνοιού….Η ενοχοποίηση η στοχοποίηση μερίδας του πληθυσμού με κοινά χαρακτηριστικά η γκετοποίηση και η στέρηση άσκησης στοιχειωδών δικαιωμάτων τους στο όνομα του κοινωνικού ευγονισμού είναι η επαναφορά της τερατωδίας που πλήρωσε ακριβά η Ευρώπη κι ο κόσμος στην πρόσφατη Ιστορία….
 
Πηγή : dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου