MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Η πιο τυφλά εθελόδουλη κοινωνία της Ευρώπης

Εύλογα αναρωτιέται κανείς εάν όλοι αυτοί που αντιδρούν απέναντι στο βίαιο εποικισμό της Ελλάδας, η κυβέρνηση της οποίας δεν έχει υιοθετήσει ακόμη τη μοναδική λύση που υπάρχει, την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όπως έχουμε προειδοποιήσει από το Νοέμβριο, είναι απάνθρωποι, εθνικιστές, φασίστες και πατριδοκάπηλοι – κατά τις απόψεις της κατ’ επίφαση αριστεράς ή ορισμένων ελίτ και πνευματικών ηγετών της χώρας που τους κατηγορούν. Εάν πρόκειται για κόμματα και πολιτικούς ίσως που έχουν ως μοναδικό στόχο τους την ψηφοθηρία, εκμεταλλευόμενοι τις σημερινές συγκυρίες – ή για γραφικούς, ρατσιστές, ξενοφοβικούς και αμόρφωτους Έλληνες που μισούν τους παράνομους μετανάστες, βρίσκοντας έτσι λόγο στην εξαθλιωμένη ύπαρξη τους.

“Ένα το πρόβλημα, αλλά πολυώνυμο – για κάποια περίοδο το λέμε «εθνική άμυνα». Μας έτυχε γείτονας λαός, σήμερα κάπου ογδόντα εκατομμύρια, που θέλησε και πέτυχε κάποτε να μας απωθήσει στο περιθώριο της Ιστορίας για τέσσερις ολόκληρους αιώνες. Και το ελάχιστο κρατίδιο που ξαναχτίσαμε το πριονίζει αδιάκοπα και το απειλεί αναιδέστατα. Εξάλειψε τον Ελληνισμό από την πανάρχαια μικρασιατική του κοιτίδα, τον ξερίζωσε από τον Πόντο, την Ανατολική Θράκη, την Όμβρο, την Τένεδο, τη Βόρεια Κύπρο, απέσπασε θρασύτατα συγκυριαρχία στο πέλαγος, στον αέρα, στις βραχονησίδες του Αιγαίου. 

Απέναντι σε απειροελάχιστο ενδεχόμενο ανάλογης απειλής, οι πολίτες Ελβετοί ανανεώνουν τη στρατιωτική τους εξάσκηση κάθε χρόνο, από τα δεκαοχτώ ως τα πενήντα τους, συντηρώντας στο σπίτι τους τον οπλισμό που τους παρέχεται – είναι η πιο ετοιμοπόλεμη κοινωνία της Ευρώπης, και γι’ αυτό απόλεμη. Στη σημερινή Ελλάδα, με καθημερινές και θρασύτατες τις απειλές της Τουρκίας, η στρατιωτική θητεία έχει εξευτελιστεί σε κωμικής διάρκειας (κι όμως απεχθέστατο) μπελά – είμαστε ίσως η πιο τυφλά εθελόδουλη κοινωνία της Ευρώπης. Το πρόβλημα πολύπτυχο, αλλά ένα: Η κομματοκρατία”. (Χ. Γιανναράς, πηγή).
Επικαιρότητα

Πάνω από 1.000 παράνομοι μετανάστες πέρασαν στα ήδη πλημμυρισμένα ελληνικά νησιά τις τελευταίες 24 ώρες (πηγή) – ενώ στον Έβρο διεξάγεται κυριολεκτικά πόλεμος, μεταξύ αυτών που έστειλε η Τουρκία στηρίζοντας τους με το στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες της, καθώς επίσης των ελληνικών δυνάμεων που προσπαθούν να αποτρέψουν τη μαζική εισβολή. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις της FRONTEX, η κατάσταση στα ελληνικά σύνορα θα επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες (πηγή) – ενώ θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουν οι μαζικές εισροές ανθρώπων που θέλουν να εισβάλουν στην Ελλάδα. 

Επομένως, με βάση μία εσωτερική αναφορά της ευρωπαϊκής υπηρεσίας, θα υπάρξουν μεγάλες πιέσεις ακόμη και αν οι τουρκικές αρχές αλλάξουν τακτική – κάτι που δεν είναι αναμενόμενο, αφού η Τουρκία χρησιμοποιεί τους παράνομους Αφγανούς, Πακιστανούς και Αφρικανούς ως όπλο εισβολής. Πιθανότατα για να προετοιμάσει ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα και να την «σύρει» στη Χάγη (άρθρο) – με στόχο τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, με την οποία δυστυχώς συμφωνεί μεγάλο μέρος της απάτριδος ελληνικής ελίτ.

Κατά τον ΟΗΕ τώρα, 13.000 μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί παρά το κρύο στα σύνορα του Έβρου – όπου οι ελληνικές δυνάμεις αμύνονται με δακρυγόνα και κανόνια νερού. Η FRONTEX δε αναφέρει πως με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Τουρκία ωθεί ακόμη περισσότερους, μεταφέροντας τους με δικά της λεωφορεία στα σύνορα – ενώ η γερμανική κυβέρνηση αρνείται να πάρει θέση εναντίον της Τουρκίας, ενδεχομένως φοβούμενη τις αντιδράσεις των εκατομμυρίων Τούρκων μεταναστών που διαμένουν στη χώρα της.

Εν προκειμένω, εύλογα αναρωτιέται κανείς εάν όλοι αυτοί που αντιδρούν απέναντι στο βίαιο εποικισμό της Ελλάδας, η κυβέρνηση της οποίας δεν έχει υιοθετήσει ακόμη τη μοναδική λύση που υπάρχει, την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όπως έχουμε προειδοποιήσει από το Νοέμβριο (άρθρο), είναι απάνθρωποι, εθνικιστές, φασίστες και πατριδοκάπηλοι, κατά τις απόψεις της κατ’ επίφαση αριστεράς – ή της κυρίας Ακρίτα σε πρόσφατο άρθρο της (πηγή). Εάν πρόκειται για κόμματα και πολιτικούς ίσως που έχουν ως μοναδικό στόχο τους την ψηφοθηρία, εκμεταλλευόμενοι τις σημερινές συγκυρίες – ή για γραφικούς, ρατσιστές, ξενοφοβικούς και αμόρφωτους Έλληνες που μισούν τους παράνομους μετανάστες, βρίσκοντας έτσι λόγο στην εξαθλιωμένη ύπαρξη τους.

Ακόμη χειρότερα εάν ισχύουν οι κατηγορίες του κ. Γιανναρά, σύμφωνα με τις οποίες η ελληνική κοινωνία είναι η πιο τυφλά εθελόδουλη κοινωνία της Ευρώπης – αν και έχουμε την άποψη πως δεν αναφέρεται στους απλούς Πολίτες, αλλά στις ελίτ που συνωστίζονται στα πάσης φύσεως ΕΛΙΑΜΕΠ, έχοντας χαροκοπήσει τη χώρα με το εγκληματικό PSI. Πρόσφατα τασσόμενοι υπέρ της προσφυγής της χώρας μας στη Χάγη (πηγή), παρά το ότι η Τουρκία δεν αποδέχεται το διεθνές δικαστήριο – ενώ εμείς δεν έχουμε ποτέ λειτουργήσει εκτός του διεθνούς δικαίου, ούτε φυσικά παραβιάσει τον εναέριο ή θαλάσσιο χώρο της. Αντίθετα, δεν έχουμε καν το θάρρος να διεκδικήσουμε αυτά που νόμιμα μας ανήκουν – όπως την υφαλοκρηπίδα των 12 μιλίων και την ΑΟΖ.

Στα πλαίσια αυτά, όσο καλοπροαίρετος ή φιλόστοργος και αν είναι κανείς, κατανοώντας τις συνθήκες ζωής των μεταναστών που εγκαταλείπουν μαζικά τις χώρες τους για ένα καλύτερο μέλλον και αναλαμβάνοντας τεράστια ρίσκα, τα οποία συχνά πληρώνουν με απίστευτες κακουχίες και με την ίδια τους τη ζωή, δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα: το ότι δηλαδή η Ελλάδα δεν βομβάρδισε καμία χώρα, όπως οι Η.Π.Α., η Ρωσία, η Γερμανία ή η Τουρκία, πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να φιλοξενήσει κανέναν, αφού αδυνατεί να στηρίξει τα δικά της παιδιά που φεύγουν (νόμιμα φυσικά) στο εξωτερικό, ότι δεν είναι λογικό να επιτρέπει κανείς τη διάρρηξη του σπιτιού του ή πως είναι υποχρεωμένη να αμυνθεί απέναντι στον υβριδικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Τουρκία.

Μία ηττημένη Τουρκία στη Συρία και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, η οποία θέλει να εκμεταλλευθεί τις πληγές που προξένησαν στην Ελλάδα τα μνημόνια – μεταξύ άλλων στο πεδίο της άμυνας και του στρατιωτικού εξοπλισμού, από τις ανεύθυνες κυβερνήσεις της που δεν φρόντισαν καν να εξαιρέσουν τις αμυντικές δαπάνες από τα εγκληματικά μέτρα των μνημονίων. Την ίδια στιγμή βέβαια οι λαθρέμποροι-διακινητές και οι ΜΚΟ των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, των πάσης φύσεως Soros, χρησιμοποιούν τόσο τους μετανάστες, όσο και την Τουρκία για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους – γεγονός που σημαίνει πως η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με πολλαπλά προβλήματα και με δυνάμεις που θέλουν να την ισοπεδώσουν.

Πώς είναι δυνατόν δε να μιλάμε δε για Σύριους πρόσφυγες όταν (α) πρόσφυγες είναι μόνο στην πρώτη χώρα υποδοχής τους κατά τον ΟΗΕ, άρα στην Τουρκία και (β) η Τουρκία έχει κτίσει πανύψηλα τείχη 300 χιλιομέτρων στα σύνορα της με τη Συρία, εφοδιασμένα με θερμικές κάμερες και με την οδηγία στο στρατό της να πυροβολεί όποιον προσπαθεί να τα διασχίσει;

Συμπερασματικά λοιπόν, είναι άδικο να κατηγορούμε τους Έλληνες ως εθελόδουλους, ρατσιστές, εθνικιστές, πατριδοκάπηλους κλπ. – αφού το μόνο που κάνουν είναι να θέλουν να προστατεύσουν την πατρίδα τους, διαισθανόμενοι πως κινδυνεύουν να χαθούν ως Έθνος από το πρόσωπο της γης και να καταλήξουν στα σκουπίδια της ιστορίας. Άλλωστε ήταν ανέκαθεν και συνεχίζουν να είναι ένας φιλόξενος, ειρηνικός και πολιτισμένος λαός, ο οποίος ποτέ δεν απείλησε καμία χώρα και ποτέ δεν αντιμετώπισε ρατσιστικά κανέναν άνθρωπο στον πλανήτη – ενώ τα τελευταία χρόνια υποφέρει τα πάνδεινα, εξαιτίας των απατρίδων και ανίκανων ελίτ που τον κυβερνούν.


Πηγή : https://analyst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου