MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

«Στην Τσεχία πάνε οι νταλίκες με τα πυρομαχικά του ελληνικού στρατού», λένε πηγές του ΓΕΕΘΑ

«Στην Τσεχία πάνε οι νταλίκες με τα πυρομαχικά από αποθήκες τους ελληνικού στρατού», λένε πηγές του ΓΕΕΘΑ ,απαντώντας στο δημοσίευμα του militaire.gr για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Φωτογραφίες με νταλίκες που έχουν πινακίδες Βουλγαρίας. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πυρομαχικά που δεν μας χρειάζονται. Δεν γνωρίζαμε ότι έχουμε πλεόνασμα πυρομαχικών, γιατί απ΄  όσα λένε δημόσια και επώνυμα απόστρατοι Αρχηγοί, «δεν μας περισσεύει ούτε σφαίρα».
 
Όσο για την Τσεχία… Τον περασμένο Μάϊο μετά από σειρά ρεπορτάζ που είχαν δημοσιευθεί ,η ΓΔΑΕΕ ανακοίνωσε μια συμφωνία για την πώληση πυρομαχικών στην Τσεχία. Τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι μέσω Τσεχίας τα πυρομαχικά προωθούνταν στην Ουκρανία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου