MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

«Ευρωεκλογές στην μπανανία» και ακόμη 2 «ευρωπαϊκά» δις στην Τουρκία! Αποκαλυπτικκός Ν.Μαριάς

«Ευρωεκλογές στην μπανανία»! Με τον κίνδυνο να κατηγορηθούμε για «ανθελληνισμό», από κάποιο μέλος της κυβέρνησης, δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερο τίτλο για όσα λέει στη συνέντευξη του στο militaire channel, ο κ.Νότης Μαριάς, πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος ,με το οποίο θα επιχειρήσει να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές…
 
Μόνο που αυτό δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση ,όπως στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα οι αλχημείες της κυβέρνησης εξοργίζουν! Την ίδια ώρα που η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά συμμετέχουν χωρίς πρόβλημα και στις ευρωεκλογές, η προσπάθεια άλλων κομματικών σχηματισμών είναι αμφίβολη λόγω των παρανοϊκών όρων που θέτει η κυβέρνηση.
 

 
Μακάρι να ήταν τόσο δραστήρια στις Βρυξέλλες απ΄ όπου όπως αποκαλύπτει ο πάντα διαβασμένος Νότης Μαριάς «έφυγαν» ακόμη 2 δις για την Τουρκία ΚΑΙ με ελληνική υπογραφή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου