MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Biden: Γενοκτονία στην Ουκρανία, ο Putin ευθύνεται για τον πληθωρισμό… ο Zelensly μπλοκάρει τον Γερμανό Πρόεδρο

O Zelensky μπλοκάρει τον Γερμανό Πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier να επικσεφθεί την Ουκρανία


Πραγματικά τραγέλαφος…
 
Ο πλανήτης κυβερνάται από πολιτικούς κατώτερους των περιστάσεων με βασικό τον Biden τον αμερικανό Πρόεδρο ίσως από τους πλέον αποτυχημένους στην αμερικανική ιστορία.

 
Ο Biden λοιπόν που καθοδηγεί τον Zelensly τον Πρόεδρο της Ουκρανίας ή την μαριονέτα της Ουκρανίας κατηγόρησε την Ρωσία και τον ρώσο Πρόεδρο Putin για γενοκτονία.
 
Όμως ο Biden αυτός ο 80χρονος πρόεδρος που μάλλον πάσχει από άνοια είπε μεταξύ άλλων, «η ικανότητα των αμερικανών να πληρώνουν την βενζίνη δεν πρέπει να εξαρτάται από ένα δικτάτορα και διαπράττει γενοκτονία».

Ο Biden έχει αποκαλέσει πολλές φορές τον Putin εγκληματία πολέμου αλλά μέχρι τώρα δεν είχε κατηγορήσει την Ρωσία ότι διαπράττει γενοκτονία.
 
Ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία αλλά οι νομικοί θα ερμηνεύουν εάν τεκμηριώνεται γενοκτονία στην Ουκρανία.
 
Ο Biden επιμένει ότι η Ρωσία θέλει να εξαφανίσει την Ουκρανία και αυτό είναι απόδειξη γενοκτονίας.
 
Η γενοκτονία, που θεωρείται το πιο σοβαρό διεθνές έγκλημα, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για να περιγράψει τις πράξεις της Γερμανίας του Hitler.
 
Καθιερώθηκε το 1948 ως έγκλημα βάσει του διεθνούς δικαίου σε σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών.
 
Από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει χρησιμοποιήσει επίσημα τον όρο επτά φορές.
 
Αυτά επρόκειτο να περιγράψουν σφαγές στη Βοσνία, τη Ρουάντα, το Ιράκ και το Νταρφούρ. τις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στους Γιαζίντι και σε άλλες μειονότητες.
 
Η μεταχείριση της Κίνας προς τους Ουιγούρους και άλλους Μουσουλμάνους και φέτος για τη δίωξη της μειονότητας Ροχίνγκια από τον στρατό της Μιανμάρ.
Η Κίνα αρνείται τους ισχυρισμούς για γενοκτονία

O Zelensky μπλοκάρει τον Γερμανό Πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier να επικσεφθεί την Ουκρανία

Η προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κίεβο της Ουκρανίας του Γερμανού Προέδρου Frank-Walter Steinmeierδεν έγινε δεκτή από την Ουκρανία, μετά από μια αναφορά ότι ο πρόεδρος Zelensky άσκησε κριτική στην ιστορική υπεράσπιση του Frank-Walter Steinmeier με τη Ρωσία.
 
Ο Frank-Walter Steinmeier είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το Κίεβο με τον Πολωνό ομόλογό του Andrzej Duda και τους προέδρους της Εσθονίας, της Λιθουανίας και της Λετονίας «για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης».

«Ήμουν έτοιμος για αυτό. Αλλά προφανώς – και πρέπει να ομολογήσω – αυτό δεν ήταν επιθυμητό στο Κίεβο» ανέφερε ο Frank-Walter Steinmeier


Η εφημερίδα Bild ανέφερε ότι ο Zelensky είχε απορρίψει τα σχέδια του Frank-Walter Steinmeier να επισκεφθεί την Ουκρανία λόγω των στενών του σχέσεων με τη Ρωσία τα τελευταία χρόνια και της πολυετούς υποστήριξής του στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να διπλασιάσει τη ροή ρωσικού φυσικού αερίου απευθείας στη Γερμανία έργο το οποίο ωστόσο έχει παγώσει.

Πηγή : www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου