MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Κ Γρίβας: Η Ελλάδα έχει φτάσει στην κορύφωση των δυνατοτήτων της να δεχτεί ανθρώπους από άλλες χώρες

Ο καθηγητής κύριος Κωνσταντίνος Γρίβας στον FOCUS FM.
 
Για ταπεινωτική αποχώρηση των Αμερικανών από το Αγφανιστάν και για το τέλος του περιβόητου πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, ο καθηγητής κύριος Κωνσταντίνος Γρίβας. 
 
Είπε χαρακτηριστικά ότι είναι η κορύφωση μιας σειράς αποτυχιών, λανθασμένων ενεργειών και παρανοϊκών αναγνώσεων της διεθνούς πραγματικότητας από πλευράς Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Αναφερόμενος στις τεράστιες ροές Αφγανών που αναμένονται στη χώρα μας, τόνισε ότι θα πρέπει οι Έλληνες ιθύνοντες, να αντιληφθούν την πραγματικότητα, θα πρέπει να έχουμε μια ρεαλιστική πολιτική, ότι δηλαδή δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε ένα νέο 2015 γιατί θα τεθεί σε κίνδυνο πλέον ολόκληρη η Ελλάδα πλέον.
 

 
Χαρακτήρισε τεράστια απειλή για την Ελλάδα το θέμα της μαζικής μετακίνησης πληθυσμού και επεσήμανε ότι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός. 
 
Τέλος ο κύριος καθηγητής θεωρεί δεδομένο πως όλο αυτό θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μας η Τουρκία στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που συνεχίζει και ότι η Ελλάδα έχει φτάσει στην κορύφωση των δυνατοτήτων της να δεχτεί ανθρώπους από άλλες χώρες. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης τώρα πια, είπε χαρακτηριστικά. 
 
Πηγή: Focus FM
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου