MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για 900 ευρώ πρόστιμο σε κορίτσι – Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας

( John.k - Όταν η κυβέρνηση με τα μέτρα που παίρνει και τους νόμους που ψηφίζει, είναι για τα πανηγύρια , τότε ή αστυνομία που «εκτελεί» της εντολές της γιατί είναι ; Αν αυτές οι κυβερνήσεις των «δανειστών» ψήφιζαν νόμο, η αστυνομία να εχει δικαίωμα να πυροβολεί ανθρώπους στον δρόμο, όπως όλα δείχνουν η αστυνομία δεν θα είχε κανένα δισταγμό να το κάνει ….. Με τους «γείτονες» λίγο ζορίζονται όμως, οι ψεκασμένοι της κυβέρνησης και τα όργανα της
«τάξης» γιατι έχουν όπλα….. Είναι αλλιώς να είσαι από την πίσω πλευρά του όπλου και αλλιώς από την μπροστά …. Άλλωστε, που είπαμε ότι είναι το ORUC REIS ; στα 8 μίλια ; όταν φτάσει στα 6 μίλια , θα τριπλασιαστούν τα πρόστιμα στον δρόμο για τον κορωνοιο και τα Lockdown !  )

Πρόστιμα συνολικού ύψους 900 ευρώ επέβαλλαν αστυνομικές αρχές σε 17χρονη στη Θεσσαλονίκη. Την καταγγελία έκανε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος είναι άνεργος.


Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας μίλησε στο Focus Fm και καταγγέλλει λέγοντας ότι: “Το Σάββατο (σ.σ. 21.11.2020) η κόρη μου μαζί με μία φίλη της κατευθυνόταν στο σπίτι της κατά τις 20:30 και πλησίαζε μισό τετράγωνο από το σπίτι της. Την σταμάτησαν γύρω στις 20:40 που πλησίαζε, σε δύο λεπτά θα ήταν σπίτι, ένα φιλικό ζευγάρι που μένει στην οικοδομή που μένει και η φίλη της. Και της λένε να έρθουν και εκείνοι μαζί τους, να πάνε στην οικία. Εκείνη την ώρα δέχθηκαν μπλόκο από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να ζητήσουν τα στοιχεία, να κατέβουν από τις μηχανές, να ανταλλάξουν κουβέντες που πάτε και τί κάνετε, πέρασε η ώρα και μετά τις 21:00 άρχισαν να γράφουν τον κάθε έναν με πρόστιμα”.

Ο αστυνομικός έγραψε την κόρη μου 900 ευρώ για κυκλοφορία μετά τις 21:00, για αναίτια μετακίνηση και μη χρήση μάσκας, ανέφερε ο πατέρας γνωστοποιώντας ότι υπέβαλλε ένσταση μέσω E-mail.

Ακούστε όσα περιγράφει ο πατέρας στο Focus Fm:



Πηγή : https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου