MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Τους κάνουν Ρόμπα σε όλη την Ελλάδα – Κρέμασαν αφίσες με τις φάτσες των βουλευτών που θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών

( John.k : Ας το πάρουμε ανάποδα... Αν ήταν "δημοκράτες" όπως ισχυρίζονται και υπήρχε "Ελληνική Δημοκρατία" και εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των Ελλήνων, τότε θα έκαναν δημοψήφισμα μην έχοντας τίποτα να φοβηθούν, ζητώντας την γνώμη του λαού καθαρά και ωραία σε ένα τόσο ουσιαστικό θέμα, και θα έπρατταν αναλόγως.

Επειδή όμως πρόκειται για ολοκληρωτικό καθεστώς, φασιστικές μεθόδους και αυταρχισμό, δεν τολμάνε να κάνουν δημοψήφισμα γιατί γνωρίζουν το αποτέλεσμα, φοβούνται τον λαό, οπότε λειτουργούν στα σκοτεινά και στα μουλωχτά  καθώς πολύ απλά, εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα!.)

Αφίσες με τους βουλευτές, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γεμίσει περιοχές της Μακεδονίας.

Πρόκειται για μια καμπάνια διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από ομάδες πολιτών ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αφισοκόλληση άρχισε από χθες το βράδυ σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας όπου πολιτεύονται οι βουλευτές και συγκεκριμένα σε Ιερισσό, Πολύγυρο, Κατερίνη και Σκύδρα.

Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου