MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Σε κατάσταση ομηρίας! Ένας απίστευτος εκβιασμός

Μία ακόμα αποκάλυψη σχετικά με τον συναινετικό χαρακτήρα των Βρυξελλών απέναντι στο Brexit βγήκε στην επιφάνεια… Με… δημοκρατικές διαδικασίες οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών ζητούν την καταβολή 25 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά οι διαδικασίες εξόδου! 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απειλεί να κρατήσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε κατάσταση ομηρίας, αν δεν πληρώσει το λογαριασμό, σε μια απροκάλυπτη επίθεση κατά της δημοκρατίας μετά τη βαρυσήμαντη ψήφο του Brexit. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε πηγή της ΕΕ, που τόνισε σε γερμανική εφημερίδα ότι: «Μια συμφωνία με τη Βρετανία είναι αδιανόητη, αν οι Βρετανοί δεν διευθετήσει αυτές τις υποχρεώσεις.» Επιπλέον οι δικηγόροι της Επιτροπής της ΕΕ έχουν προειδοποιήσει την κυβέρνηση Τερέζα Μέι, ότι η ενδεχόμενη αποτυχία καταβολής του εν λόγω ποσού ισοδυναμεί ουσιαστικά με χρεοκοπία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. 

Και για να εξηγήσουμε αναλυτικότερα τι ακριβώς είναι αυτά τα χρήματα: Το σύνολο των 28 μελών της ΕΕ έχει ένα συνολικό ποσό χρεών τα οποία δεν έχουν εξοφληθεί εδώ και πολλά χρόνια, και πλέον ανέρχονται σε πάνω από 200 δισεκατομμύρια. Βάσει αυτού, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι το βρετανικό μερίδιο αντιστοιχεί σε περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Ωστόσο, το γεγονός ότι γίνονται άμεσα απαιτητά, αποδεικνύει ότι το ετοιμόρροπο κλαμπ των Βρυξελλών προσπαθεί απεγνωσμένα να μπλοκάρει με τον τρόπο του την βρετανική έξοδο, βάζοντας συνεχώς καινούρια εμπόδια. Εξ’ ου και οι αργές κινήσεις της βρετανικής κυβέρνησης… 

Πηγή : hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου