MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η επαλήθευση των προφητειών…

Πρώτο μέρος. 

Γράφει ο Μικρός Ήρωας Δικαίος Γεώργιος. 

Από πού να το πιάσω και από πού να το αφήσω; Ξέρετε πως οι προφητείες συνδυάζονται με γεωπολιτικές αναλύσεις αλλά και με γεγονότα όχι μόνο ιστορικά αλλά της ευρύτερης περιοχής που αναφέρονται. Για να αναλύσεις της προφητείες πρέπει να ξέρεις πολλά πράγματα αλλά να έχεις και καθαρή καρδιά για να βρεις αυτά που σου λείπουν από το πάζλ. Για χρόνια ασχολούμαι με αυτό το θέμα και γράφω κατά περιόδους συμπληρώνοντας τα κενά που έλειπαν. Τα ξέρουμε όλα; Ναι τα ξέρουμε όλα τι ακριβώς θα μας συμβεί με την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν τα ξέρουμε όμως το πότε και πως θα γίνουν. Δηλαδή υπάρχουν αρκετά κενά, ασάφειες αλλά και περίεργες αναφορές που μας μπερδεύουν. Το ποιο μεγαλύτερο κενό ήταν το πώς θα επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία και πως θα γίνει ο πόλεμος αλλά και πως θα αντεπιτεθούν οι δυτικοί κλπ. Κάποιοι νομίζουν πως θα γίνουν όλα αστραπιαία σε μερικές ώρες, το πολύ σε δυο με τρεις ημέρες. 

Κάνουν μεγάλο λάθος όμως γιατί ο πόλεμος θα διεξαχθεί σε πολλά ημίχρονα, σε πολλές φάσεις δηλαδή. Αφού κάνουμε μια μικρή αναφορά στα τεκταινόμενα θα ξεκινήσουμε το πιο σημαντικό μας θέμα, το πώς θα εξελιχτεί ο πόλεμος. Σημείωση είναι η τέταρτη φορά που γράφω το κείμενο από την αρχή γιατί πάντα κάτι με σταματούσε. Υπήρξε και μεγάλη δυσκολία στο να συνεχίσω να γράψω και για το πρώτο μέρος ξεπέρασα τον ένα μήνα. Ο Θεός επέτρεψε όμως να μάθω αρκετά πράγματα για να βρω την συνέχεια και να καταλάβω το γιατί θα γίνουν έτσι τα πράγματα γιατί ούτε γεωπολιτικά, ούτε στρατιωτικά έβγαιναν. 

Ήρθε το τέλος; Ναι ήρθε το τέλος για την Τουρκία και μια νέα αρχή για την Ελλάδα! Ναι ήρθε το τέλος της νέας τάξης πραγμάτων και η ορθοδοξία θα λάμψει! Ναι ήρθε το τέλος για όσα σχεδίαζαν οι απέξω εναντίων μας, για να διαλύσουν την Ελλάδα μας, να μας κάνουν μια χωματερή μουσουλμάνων, να μην μείνει τίποτα όρθιο και να αρπάξουν το πετρέλαιο μας το φυσικό αέριο μας τσάμπα. 

Ήθελαν να μας διαλύσουν εδώ και πολλά χρόνια, ήθελαν να καταστρέψουν την ορθοδοξία, την πατρίδα, την οικογένεια και το ποιο σημαντικό ήθελαν να καταστρέψουν τα παιδιά μας για να μην υπάρχει μέλλον και ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Το σχέδιο είχε μπει σε εφαρμογή εδώ και πολλά χρόνια και όλα λειτούργησαν όπως τα ήθελαν. Μα πάντα κάτι πήγαινε στραβά δεν κατάφερναν να πείσουν τους Έλληνες να τους δώσουν τους φυσικούς τους πόρους τσάμπα και όλο έσπρωχναν την Τουρκία εναντίον μας για να μας αναγκάσουν να υποταχτούμε. Ας βάλουμε μια άνω τελεία εδώ για να δώσουμε ένα παράδειγμα και να το καταλάβουμε καλυτέρα πόσα έδωσαν οι βρετανοί από τα θαλάσσια οικόπεδα στην αδύναμη Κύπρο; Το 8% που μας έδεναν παλιά οι αμερικανοί; (και άλλα 4% στους τούρκους!) γιατί έδωσαν αρκετά παραπάνω από το 20%!!! 

Εδώ και χρόνια όλοι ήξεραν πως το πετρέλαιο τελειώνει, ειδικά στην Σαουδική Αραβία και πως έπρεπε να βρουν νέα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα για να τα αντικαταστήσουν. Ήξεραν πως όλα θα έπρεπε να είχαν γίνει πάση θυσία μέχρι το 2025 βάση των μελετών που είχαν γίνει, αν και υπήρχαν μελέτες με πολύ λιγότερα χρόνια. Η SEEL όμως επέμενε ότι για το PEEK δηλαδή για την μεγίστη παραγωγική δυνατότητα ότι θα ήταν εκεί, ενώ όλες οι άλλες μελέτες ήταν απαισιόδοξες. 

Η SEEL είχε δίκιο γιατί ήξεραν για την μέθοδο εξόρυξης από τα σχιστολιθικά κοιτάσματα, αλλά και γιατί τόλμησαν να πείσουν την αμερικανική κυβέρνηση να τολμήσουν να κάνουν εξόρυξη σε μεγάλα βάθη. Άσχετα αν απέτυχαν στον κόλπο του Μεξικού που έκανε την εξόρυξη άλλη εταιρία, ένα είναι το κρατούμενο: το πετρέλαιο τελειώνει και πως χρειάζεται 10 χρόνια για να το βγάλουν με θαλάσσιες εξέδρες σε επαρκείς ποσότητες από την περιοχή της νοτιανατολικής μεσογείου. Τα έχω γράφει και παλιότερα όλα αυτά ας μην επεκταθούμε, για την μεγίστη παραγωγή PEEK του πετρελαίου και την ειδική μελέτη που ζήτησε η ίδια η αμερικανική κυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια πίσω.
Διαβάστε τα παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα. 

Αν και δεν μπορώ να βρω το κείμενο που είχα διαβάσει πριν από πολλά χρόνια, σας βάζω δυο παρεμφερή.


Ο πόλεμος στην μέση ανατολή οι μάχες στην Συρία. 

Γιατί ξαφνικά ενδιαφερθήκαν να διώξουν τον Άσαντ από την εξουσία οι αμερικανοί-δυτικοί, όπως έκαναν και με πολλούς άλλους δικτάτορες όπως Καντάφι στην Λιβύη και τον Σαντάμ στο Ιράκ; Που όπως παραδεχτήκαν εκ των υστέρων θα ήταν καλυτέρα να ζούσαν και να μην τους είχαν πειράξει!! Για τα πετρέλαια το φυσικό αέριο και για την δημιουργία ανίσχυρων κρατιδίων που θα ήταν ανίσχυρα υποχείρια των μεγάλων δυνάμεων. Πάντα ήθελαν οι Αμερικάνοι να πετάξουν την Ρωσία έξω από το ρινγκ και να την διαλύσουν ολοσχερώς. Την στρίμωξαν επεξηγημένες φόρες στα σχοινιά την χτύπησαν ανελέητα αλλά τελευταία στιγμή τους ξέφευγε πριν την αποτελειώσουν, λίγο πριν την ρίξουν νοκ άουτ! 

Όλα επαναλαμβάνονται συνεχώς κατά περιόδους και οι οικονομικές κρίσεις και οι πόλεμοι και οι προσπάθειες της άλωσης και της καταστροφής κρατών. Το πλήρωσε η ενωμένη Γιουγκοσλαβία πρώτη από όλους λίγο πριν τα καταφέρει να ξεφύγει και να ενισχυθεί. Η πολεμική της βιομηχανία ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να την διαλύσουν πριν περάσει στην φάση του να κατασκευάζει τα πάντα! Για αυτό και έκαναν της αεροπορικές επιδρομές εναντίων της οι Αμερικάνοι. Ενώ οι Γερμανοί δεν ξέχασαν πότε τι συνέβη στους 400.000 στρατιώτες γερμανούς της Βέρμαχτ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που παραδόθηκαν στους Γιουγκοσλάβους κατά την συμφωνία ανακωχής στο τέλος του πόλεμου και πόσοι τελικά επέζησαν! Για να καταλάβετε τι συμβαίνει και πως κάποιοι δεν ξεχνάνε με τίποτα και εκδικούνται με διάφορους τρόπους μετά. Όπως εκδικούνται και εμάς όχι με πολεμικά μέσα όμως αλλά με την οικονομική υποδούλωση. 

Με έξυπνο τρόπο διέλυσαν την Ουκρανία μαζί με την πολεμική της βιομηχανία. Ας είναι καλά τα τσιράκια τους που ανεβαίνουν επάνω δήθεν οι καλοί δημοκράτες και καταστρέφουν της χώρες πχ Ελλάδα! Το ίδιο έγινε και με την Ρουμανία έφαγαν τους Τσαουσέσκου όταν γύρισαν μετά από επίσκεψη από το Ιράν που έκλεισαν συμφωνία για να κατασκευάσουν 100 αεροσκάφη. Πράγμα που δεν υλοποιήθηκε πότε και που θα γλύτωναν την πολεμική τους βιομηχανία και θα είχαν πόρους και χρήματα αλλά ένα αόρατο χέρι τους εξόντωσε! Βρε τι τυχαία που γίνονται όλα σε αυτό τον κόσμο; Το έκαναν αυτό και σε άλλα κράτη, να τα κάνουν δηλαδή αδύναμους κρίκους στην αλυσίδα και να τους ελέγχουν. 

Διέλυσαν την σοβιετική ένωση κάνοντας τον πόλεμο του πετρελαίου, με της χαμηλές τιμές που έφτασαν ακόμα και κάτω από τα 10 δολάρια το βαρέλι. Κόντεψαν να της διαλύσουν ακόμα και το πυρηνικό της οπλοστάσιο όπως έγινε στην Ουκρανία, άλλα άντεξε επανήλθε και σίγα, σίγα ανεβαίνει και στρατιωτικά και οικονομικά. Το ίδιο ήθελαν να της κάνουν πάντα, το ίδιο έκαναν και τώρα που σήκωσε κεφάλι και ήθελε μερίδιο του πετρελαίου από την νοτιανατολική μεσόγειο. Το Ισραήλ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο τα βρήκε με τους ρώσους! Πάρτε και εσείς ένα κομμάτι δώστε μας το ποσοστό που αναλογεί. Όλα μέλι γάλα σίγα μην μπλέξουμε με τους ρώσους για το χατίρι των αμερικανών, κουτοί ήμαστε; Οι αμερικανοί όμως ήθελαν τον αγωγό από το Κατάρ να πέραση από Ιράκ και Συρία για να φέρει φυσικό αέριο στην Ευρώπη και να παρακάμψουν την Ρωσία που πουλάει μόνη αυτή τεράστιες ποσότητες φυσικού αέριου και να υποστεί τεραστία οικονομική ζημιά. Για να της κάνουν ζημιά έβαλαν τα μέλη του κόλπου να χαμηλώσουν της τιμές πετρελαίου άλλα εδώ το παράκαναν γιατί έπαθαν ζημίες και οι ίδιοι οι παράγωγοι σχιστολιθικού πετρελαίου. Αλλά η αμερικανικοί οικονομία αναζωογονήθηκε και δεν κατέρρευσε από την πτώση των τιμών, όμως βοήθησαν και την Κίνα που αγοράζει πετρέλαιο σε χαμηλές τιμές για να σήκωση περισσότερο κεφάλι. 

Τα γεγονότα που θα συμβούν! 

Τα γεγονότα τα ξέρουμε τουλάχιστον όποιος διαβάζει της προφητείες, είναι τόσο σκόρπια όμως και πολύ ακαταλαβίστικα σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει όμως και μια αλλοίωση, μια τρομερή αλλοίωση αυτών που έχουν λεχτεί από του γέροντες. Αυτό έγινε είτε σκόπιμα, είτε γιατί αυτοί που τα γράφουν δεν καταλαβαίνουν τα λεγόμενα τους γιατί μιλούν αλληγορικά και σε ενθέτω χρόνο, είτε βγάζουν ψευδείς προφητείες που της χρεώνουν ότι δήθεν της άκουσαν από τον τάδε γέροντα! Λυπάμαι για αυτό αλλά αυτό είναι και το χειρότερο για να πουλήσουν κάποιοι μερικά βιβλία ή για λίγη δημοσιότητα. Υπάρχει και το σπασμένο τηλέφωνο που λέγαμε παλιά και το παίζαμε σαν παιδιά που μέσο τρίτων άλλα είπε ο τάδε γέροντας, αλλά άλλα μας μεταφέρει ο ένας και άλλα ο άλλος προσκυνητής και άλλα αυτός που άκουσε της διηγήσεις των προσκυνητών! 

Ένα παράδειγμα. 

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα λανθασμένης διάδοσης. Επισκέφτηκαν τον Γέροντα Παίσιο νεαροί αξιωματικοί και τους είπε και στην πόλη να κάνετε παρέλαση, εσύ θα ανοικοδομήσεις την πόλη κλπ δεν θα συνεχίσω είναι γνωστά. Αυτός όμως που ήταν εκεί ρώτησε τον γέροντα αν θα έπρεπε να καταγράψει το γεγονός, αυτά δηλαδή που άκουσε. Ο γέροντας Παίσιος είπε γράψας, δηλαδή γράφτα (να τα γράψεις)! Αλλά αυτός που μας τα μετέφερε είπε ότι Γράψας είναι το επώνυμο του αξιωματικού, εξ ου και η παρόρμηση όταν ήταν ο Γράψας αρχηγός του ΕΣ ότι θα μπούμε στην πόλη κλπ. Υπάρχουν δυστυχώς και άλλες λανθασμένες και παραποιημένες προφητείες και αφορούν και χρονολογικά με εσχατολογικά μπλεγμένα μαζί, αλλά και λάθος χρονολογίες που κακώς της δίνουν και μας της μεταφέρουν.

Η ερμηνεία των προφητειών. 

Αυτό είναι και το δυσκολότερο κομμάτι του κειμένου. Δεν είμαι προφήτης και γράφω κατόπιν ειδικών συνθηκών και μόνο όταν πρέπει, μετά από νηστεία και προσευχή και αυστηρή απομόνωση στον εαυτό μου. Μετά δηλαδή που έχω καθαρίσει την καρδιά μου όσο γίνετε, τότε έχω και της κατάλληλες συνθήκες για να κατανοήσω τα τεκταινόμενα αλλά και να γινόμενα και να βρω αυτά που λείπουν. Ο Θεός αντί να με τιμωρήσει για την ασέβεια μου και για την περιέργεια μου, παράδοξος μου επιτρέπει κατά περιόδους να μαθαίνω, βρίσκω, καταλαβαίνω κάτι περισσότερο από αυτά που έχω γράψει σε προηγούμενες αναλύσεις. Αυτό που μου έλειπε δηλαδή για να βρω και για να κατανοήσω αυτά που μου έλειπαν για να ολοκληρώσω την συγγραφεί. Προσοχή όλα όσα θα σας μεταφέρω βγαίνουν βάση και των γεωπολιτικών αναλύσεων, αλλά και βάση των στρατιωτικών δυνατοτήτων των χωρών που θα λάβουν μέρος.

Τα γεγονότα. 

Τα γεγονότα είναι γνωστά αλλά θα τα πούμε εν τροχάδην. Τα χάλια μας εδώ στην πατρίδα μας τα ξέρουμε, η πατρίδα μας είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή και ο Σύριζα δεν έχει μέλλον. Θα πέσει γιατί δεν θα μπορεί να περάσει τα πολύ σκληρά μέτρα που θέλουν οι ξένοι και αυτά που φαίνονται και αυτά που δεν μας τα εμφανίζουν που δεν μας τα βγάζουν στην φόρα. Είμαστε τυχεροί που το πετρέλαιο έπεσε σε πολύ χαμηλές τιμές που τα γεγονότα αναβληθήκαν σε ενθέτω εποχές και που γλυτώσαμε την καταστροφή της χώρας σε πλήρη διάλυση σε κομμάτια! Μια μεγάλη Ελλάδα δεν την ήθελε ποτέ κανείς αλλά εμείς δεν το καταλάβαμε αυτό ποτέ και πάντα η επιδίωξη των ξένων ήταν το πώς θα μας διαλύσουν- καταστρέψουν. Το ίδιο ήθελαν να κάνουν και στην Τουρκία αλλά εκεί τους έκαστε να συνορεύουν με την Ρωσία και εκεί έκαναν μια σιωπηρή ανοχή σε πολλά τσαλίμια και περίεργες αλλά και παραλογές απαιτήσεις των πασάδων. Εξ ου και ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος, τα δεκεμβριανά, η καταστροφή των ελλήνων της πόλης, η συμφωνία για την Κύπρο και όλα όσα έγιναν μαζί με την μη είσπραξη του κατοχικού δάνειου αλλά και των πολεμικών αποζημιώσεων. Η Ελλάδα έπρεπε να περάσει έναν εμφύλιο πόλεμο για να μην μπορεί να διεκδίκηση την βόρειο ήπειρο αλλά και κομμάτι της Βουλγαρίας! Όσο για τα Δωδεκάνησα είναι γνωστό ότι μας τα έδωσαν οι ρώσοι γιατί κάτι πρέπει να πάρει και η Ελλάδα, κάτι που δεν το ήθελαν με τίποτα οι βρετανοί αλλά και οι υπόλοιποι. Όλα έγιναν για να μην σηκώσει κεφάλι η Ελλάδα για να μην ισχυροποιηθεί και μεγαλώσει. 

Μην περιμένετε ανάλυση μόνο των προφητειών. 

Ναι να μην το περιμένετε αυτό γιατί είναι και το μεγαλύτερο λάθος. Στης γεωπολιτικές εξέλιξες βάζουμε και της προφητείες μέσα και προσπαθούμε να της ερμηνεύσουμε και να συμφωνήσουμε με αυτές. Πάμε και ακόμα παραπέρα συμπληρώνοντας τες με δικά μου στοιχεία, με αυτά δηλαδή που λείπουν. Ξέρουμε πως αυτή η κυβέρνηση θα πέσει, ξέρουμε πως η επομένη θα είναι οικουμενική. Σε αυτό συμφωνούν και οι προφητείες, σε αυτό συμφωνεί και το γραφείο σκέψεις και προβλέψεων της CIA. Πως θα περάσουν 5 κυβερνήσεις μετά την πτώχευση και πέμπτη θα είναι οικουμενική. Δηλαδή σχεδόν οικουμενική για την ακρίβεια δηλαδή πολλών κάματων αλλά όχι όλων, γιατί ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε το ΚΚΕ θα συμφωνήσουν για να συμμετάσχουν. Θα έρθει η επομένη κυβέρνηση για να περάσει τα επώδυνα μέτρα και τότε θα γίνει το μεγάλο μπαμ. Περιμένουμε πτώχευση, πείνα, πόλεμο εσωτερικό κα εξωτερικό. 

Στην αντίθετη πλευρά ο Ερντογάν παλεύει να σώσει την Τουρκία. Άσχετα με της μεγαλομανίες του και της τρέλες του το ξέρουν πως η Τουρκία θα διαλυθεί και θα έχει το τέλος της οθωμανικής αυτοκρατορίας, παλεύει να την σώσει άσχετα αν κάνει λανθασμένα βήματα πολλές φορές! Ξέρουν ότι μόνο ένα κομμάτι της Τουρκίας θα απομείνει και πως πρέπει να σταθούν κάπου για να παλέψει ο πληθυσμός, να πολεμήσει και να κερδίσουν ένα μέρος των εδαφών πίσω. Να τους φανατίσουν δηλαδή με στόχο να μπορούν να παλέψουν, όπως πάλεψαν εναντίων των ελλήνων το 1921-22! Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τους κρατήσουν ενωμένους αλλά και να παλέψουν για αυτό είναι το κοράνι και να τους κάνουν όσο το δυνατόν γίνετε πιο φανατικούς μουσουλμάνους. Αλλά ξέχασε ο Ερντογάν πως των ψηφίσαν και οι κούρδοι, όπως ξέχασε πως στα βουνά μέσα είναι οι μουσουλμάνοι στην ανατολική Θράκη και στην παράκτιες περιοχές και στης μεγάλες πόλεις δεν θέλουν να είναι πια μουσουλμάνοι, αλλά να μπορούν να ζουν άνετα χωρίς την καταπίεση των φανατικών αλλά και των ιμάμηδων. Σε αυτό συντελεί το γεγονός πως μόνο στα βαθιά έχουν μείνει γνήσιοι τούρκοι. Ενώ στα παράλια υπάρχουν κρυπτοχριστιανοί, έλληνες μουσουλμάνοι που έφυγαν με της ανταλλαγές πληθυσμών αλλά και άλλες πολυπληθείς αιρέσεις που μόνο κατ όνομα είναι μουσουλμάνοι. Σε αυτό βοήθησε και ο τουρισμός αλλά και η εξελίξει της ζωής και η μόρφωση των νέων. 

Όπως καταλάβατε οι τούρκοι παλεύουν για να σώσουν την χώρα τους για αυτό και η προσπάθεια δημιουργίας πολεμικής βιομηχανίας και ισχυρού στρατού. Αν δε είχαν και χρήματα από τα πετρέλαια θα είχαν ενισχυθεί τρομερά στρατιωτικά και θα είχαν πυρηνικά όπλα. Αν δεν έχουν απόκτηση ακόμα γιατί υπάρχουν και πηγές που λένε άλλα, ότι δηλαδή έχουν ή κοντεύουν να έχουν με βοήθεια μέσο Πακιστάν. Θέλουν να αποκτήσουν γιατί αν έχουν πυρηνικά όπλα σε μεγάλες ποσότητες νομίζουν πως θα γλυτώσουν την διάλυση τους. Αν και κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος με 2-3 πυρηνικές βόμβες δεν σώνονται, με 100 ναι πράγμα αδύνατον για να τα καταφέρουν και αν ρίξεις μια πυρηνική βόμβα θα φας 10 το λιγότερο, μην πω περισσότερες. Η ώρα όμως για να τους διαλύσουν ήρθε και δεν πρόκειται να γλυτώσουν και δεν υπάρχει όπως το 1922 η Ελλάδα που την χρησιμοποίησαν σαν τον χρήσιμο ηλίθιο και την ανάγκασαν να επέμβει για να σώσει τους Έλληνες της Μικρός Ασίας και μετά της έβαλαν μια γερή τρικλοποδιά και της στέρησαν και την ανατολική Θράκη και τα στενά και εξόντωσαν 1,5 εκατομμύριο έλληνες. Το είχαν αποφασίσει να την διαλύσουν την Τουρκία για τον έλεγχο του εμπορίου οι άγγλοι, γάλλοι και ολλανδοί από το 1908! 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου