MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

«Μήνυμα χωρίς χρέωση»: Οι ΗΠΑ δεν αντέχουν σε ρωσική πυραυλική πυρηνική επίθεση

Ρώσος Στρατηγός : «Το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας δεν αντέχει σε μαζική επίθεση ρωσικών πυραύλων»

«Το διευρυμένο σήμερα σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ είναι κατώτερο από το αντίστοιχο ρωσικό», τόνισε ο διοικητής των ρωσικών Στρατηγικών Δυνάμεων, Αντιστράτηγος Sergei Karakayev, σύμφωνα με κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων. 

«Ως εκ τούτου οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι σε θέση να αντέξουν μια μαζική επίθεση ρωσικών πυρηνικών πυραύλων SN», δήλωσε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου, ο διοικητής των ρωσικών Στρατηγικών Δυνάμεων. 


Τα σχέδια για την ανάπτυξη των ρωσικών στρατηγικών Δυνάμεων είναι πλήρως προσαρμοσμένα και «απαντούν» στον ρυθμό ανάπτυξης της αμερικανικής αντιπυραυλικής άμυνας. 

Ο Ρώσος Αντιστράτηγος υπενθύμισε ότι, σύμφωνα με ειδικούς αμυντικούς εμπειρογνώμονες, «η ένταξη των διαφορετικής εμβέλειας πυραύλων στο νέο ρωσικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, θα επιτρέψει την δημιουργία ενός πολυεπίπεδου συστήματος ασφαλείας, που θα εξασφαλίζει την εξουδετέρωση όλων των εναέριων στόχων ανεξάρτητου υψομέτρου. 

«Μιλάμε κυρίως για την εξουδετέρωση εχθρικών πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές με συστήματα λέιζερ, κινητικά όπλα, πυραυλικά συστήματα με την βοήθεια ραντάρ και συστημάτων παρακολούθησης σε ξηρά, θάλασσα και αέρα», τόνισε ο Karakayev. 

Οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις (RVSN) ιδρύθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου του 1959. Είναι σε διαρκή ετοιμότητα έχοντας ως αποστολή, την πυρηνική αποτροπή πιθανών επιθέσεων και την καταστροφή των εχθρικών πυρηνικών δυνάμεων. 

Επίσης αποστολή τους είναι η καταστροφή στρατηγικών σημείων του αντιπάλου αλλά ολόκληρης της εχθρικής στρατιωτικής, οικονομικής και βιομηχανικής υποδομής του εχθρού. 

Σε πρόσφατο άρθρο με τίτλο: Ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε εντολή: Προετοιμαστείτε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!, από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν (ανώτατος άρχων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατά το σύνταγμα της χώρας) έδωσε εντολή για προετοιμασίες που προσομοιάζουν με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η διαταγή αυτή αφορούσε αποκλειστικά την «κλειστή ηγετική ομάδα του Κρεμλίνου» , και συγκεκριμένα τον υπουργό Άμυνας Στρατηγό Σεργκέι Σοϊγκού, τον επικεφαλής της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας Αντιπτέραρχο Viktor Bondarev, τον διοικητή των πυραυλικών δυνάμεων Αντιστράτηγο Sergey Karakaev και φυσικά τον διοικητή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, Αντιστράτηγο Igor Sergun. 

Με δεδομένα τα σχέδια της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας στην Συρία, για την δημιουργία «ουδέτερης ζώνης» και το ασταθές παγκόσμιο περιβάλλον , όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοικτά». 

Πηγή : pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου