MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο υπέρ της Ελλάδας!

Ηχηρό «ράπισμα» στην πολιτική λιτότητας της Άνγκελα Μέρκελ, έστειλε ολόκληρος ο πλανήτης.

Από τη μακρινή Βραζιλία, τις ΗΠΑ έως την Κύπρο και τη Λευκωσία και από το «παγωμένο» Ελσίνκι έως την Ιεράπετρα και την Κατάνια, εκατοντάδες χιλιάδες απλοί πολίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα υπέρ της Ελλάδας, της ελληνικής κυβέρνησης και κατά της παγκόσμιας λιτότητας που πρεσβεύει η Καγκελάριος Μέρκελ. 

Οι φωνές συμπαράστασης μέσα στην Ευρώπη ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Με κύριο σύνθημα «για μια Ευρώπη της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης» απευθύνουν ομογενείς της Γερμανίας, από το Βερολίνο, σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τον αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης.

Με σύνθημα "Είμαστε όλοι Έλληνες", πολίτες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, και άλλων ευρωπαϊκών χωρών βροντοφώναξαν υπέρ της γενναίας απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σηκώσει μία ολόκληρη χώρα από τον οικονομικό Καιάδα που έχει περιέλθει με τις πολιτικές που επέβαλαν οι Ευρωπαίοι. 


Διαδήλωση υπέρ της Ελλάδος έξω από το κοινοβούλιο της Ιρλανδίας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην ελληνική κυβέρνηση. Φωτογραφίες από τη διαδήλωση ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. 

Συγκέντρωση και έξω απο το Πανεπιστήμιο του Μπέλφαστ με πλακάτ «Η ελπίδα έρχεται» 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και στο Βερολίνο. Παρά το κρύο ο κόσμος είναι αρκετός. 

Βρυξέλλες. Πολύς ο κόσμος σε μία συγκέντρωση με ιδιαίτερο παλμό που θυμίζει... Ελλάδα. 
Λωζάνη.
Ιταλία-Νάπολη
Γένοβα
Μιλάνο
Βενετία
Πορτογαλία

Συγκέντρωση υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου!

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει, εκτός των άλλων, και το Λονδίνο.

Οι Έλληνες του Λονδίνου διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που τάσσεται κατά της παγκόσμιας λιτότητας.

Οι Λονδρέζοι δίνουν ραντεβού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στην πλατεία Τραφάγκαρ στις 13:00 το μεσημέρι και φωνάζουν «Let Greece Breathe» (Αφήστε την Ελλάδα να αναπνεύσει), στο πλαίσιο της ομώνυμης καμπάνιας που έχει ξεκινήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου