MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Υφυπουργός Μεταφορών: Η Τρόϊκα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα

Επίθεση στην τρόικα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.

«Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα», ανέφερε μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».

Ερωτηθείς δε εάν πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε: «Ναι, υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου