MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Αστυνομικοί σε μεγάλο κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών

Συλλήψεις στη Φλώρινα - «Ξηλώνεται» το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι πλήθος αστυνομικών φέρεται εμπλέκεται μεγάλο κύκλωμα παράνομης μετανάστευσης στη Φλώρινα.
 
Τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος έχει προχωρήσει σε συλλήψεις αστυνομικών και πολιτών, στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, όπου «ξηλώνεται» το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες βαρύνονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 15 άτομα, με τους μισθούς από αυτούς να είναι αστυνομικοί. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καστοριάς.
 
Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες σε σπίτια των συλληφθέντων προκειμένου να συλλεχθούν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και πλαστά διαβατήρια.
 
Η παρακολούθηση και η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων. Μάλιστα, από τα τηλέφωνα τα εμπλεκόμενων που είχαν υπό παρακολούθηση, υπάρχουν ήδη συνομιλίες που αποδεικνύουν την δράση των συλληφθέντων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου