MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Εισβολή μπράβων σε παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου

Μεγάλη ένταση επικράτησε σε θέατρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός σατιρικός ηθοποιός, με το θέμα και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την καταγγελία έκανε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος έγραψε στο Twitter «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».
Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια— Χριστοφ. Ζαραλικος (@zaralikos) December 2, 2021
Ήδη το #ζαραλικος είναι το πιο δημοφιλές trend στο Twitter, ενώ κυκλοφορούν διάφορες καταγγελίες για τους συμμετέχοντες στο περιστατικό, αλλά και την αφορμή για την ένταση.

Όπως, πάντως, αναφέρει και ο ίδιος ο Χρ. Ζαραλίκος το κοινό ήταν εκείνο που έδιωξε τους μπράβους από την παράσταση.
Ολόκληρο το βίντεο απο το ντου της Σταμάτη με τους μπράβους οταν ο @zaralikos αναφέρθηκε στον Μαρινακη. Γιατί τα κατοικίδια απαγορεύουν την Ελευθέρια του λόγου#ζαραλικος #σταματη #μαρινακη #σασασταματη #μαρινακης pic.twitter.com/YrvHqiKAXN— Aggelos (@saggelos90) December 3, 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου