MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Κ.Φαρσαλινός: «Επιβολή προστασίας είχαν κάνει μόνο φασιστικά καθεστώτα» - Η απάτη με τα rapid test

«Δεν τους ενδιαφέρει η δημόσια υγεία


Ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μίλησε για τα νέα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, αλλά και για τα αναξιόπιστα rapid test τα οποία όπως είπε δίνουν έναν τεράστιο αριθμό ψευδώς θετικών και αρνητικών.


«Σε μια Δημοκρατία, δυτικού πολιτισμού τον 21ο αιώνα, δεν επιτρέπεται η με το ζόρι προστασία» τόνισε αναφορικά με τα μέτρα. «Επιβολή προστασίας», είπε, «είχαν κάνει μόνο φασιστικά καθεστώτα στο παρελθόν».

«Δεν τους ενδιαφέρει η δημόσια υγεία, αυτή είναι η πραγματικότητα», υπογράμμισε ο κ. Φαρσαλινός αναφερόμενος και στις αναστολές των υγειονομικών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο που οδήγησαν σε κατάρρευση το ΕΣΥ.

Όσον αφορά τα rapid test, έκανε λόγο για έναν «τυφλό, οριζόντιο, επαναλαμβανόμενο διαγνωστικό έλεγχο» τονίζοντας ότι «στους ασυμπτωματικούς είναι αναξιόπιστα».

«Με τέτοιου τύπου διαγνωστικό έλεγχο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις τεράστιο αριθμό και ψευδώς θετικών και ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων», ανέφερε ο κ. Φαρσαλινός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου