MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Η κατάσταση των νομισμάτων μας

Ακολουθεί η συνέντευξη της Αμερικανίδας πρώην Υφυπουργού Στέγασης και Οικονομολόγου Όστιν Φιτς και διευθύνουσα σύμβουλο της Solari Report :


Μόλις δημοσίευσα μία τεράστια μελέτη με τίτλο «Η κατάσταση των νομισμάτων μας»

Μέχρι τώρα το αποθεματικό νόμισμα ήταν το δολάριο. Οι κεντρικοί τραπεζίτες βρίσκουν αυτό το σύστημα πλέον πεπαλαιωμένο και προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν ένα καινούργιο. Για αυτό βρισκόμαστε σε μία περίοδο τεράστιων αλλαγών με τους κεντρικούς τραπεζίτες να προσπαθούν να κρατήσουν λειτουργικό το σύστημα του δολαρίου, αλλά παράλληλα προσπαθούν να επιταχύνουν το νέο σύστημα, χωρίς όμως να προλάβει κανείς να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Στο βιβλίο μου περιγράφω ότι πρόκειται για τον θάνατο των νομισμάτων. Δεν θα φέρουν ένα καινούργιο νόμισμα, αλλά ένα απόλυτα ψηφιακό σύστημα. Η πρόκληση που έχουν είναι πώς να το πλασάρουν, γιατί αν ο κόσμος καταλάβαινε, κανένας δεν θα το ήθελε. Ο τρόπος που το κάνουν είναι μαζί με μία υγειονομική κρίση. Γιατί ; Γιατί μερικοί άνθρωποι θέλουν να ελέγξουν τους πολλούς. Για αυτούς το ερώτημα είναι «πως ξεγελάς τα πρόβατα να πάνε στο σφαγείο χωρίς να αντιδράσουν και να αντισταθούν».

Οπότε η καλύτερη λύση είναι η ανεύρεση ενός αόρατου εχθρού. Αυτός πάντα προτιμάται, επειδή δεν μπορεί κανείς εύκολα να αποδείξει ότι δεν υπάρχει και επειδή αυτός δημιουργεί διάφορα επίπεδα τρόμου στον κόσμο. Οπότε ο κόσμος περιμένει ότι θα τον προστατέψει η κυβέρνηση από τον αόρατο εχθρό. Ξεκινήσαμε πρώτα με τον πόλεμο της τρομοκρατίας και τους αόρατους τρομοκράτες, τώρα έχουμε τον αόρατο ιό. Η δεύτερη μέθοδος είναι το «διαίρει και βασίλευε», οπότε τότε αναλαμβάνουν τα ΜΜΕ να στρέψουν κάποιους ανθρώπους εναντίον άλλων, άνδρες εναντίον γυναικών, τους μαύρους εναντίον των λευκών και αντίστροφα. Ένας λόγος που μεταφέρουν μετανάστες στην Χώρα είναι για να στρέψουν τον γενικό πληθυσμό εναντίον των μεταναστών. Όλες αυτές οι τακτικές αφορούν μόνον στο να προκαλούν φόβο στους ανθρώπους για να αποδέχονται την λύση που τους προσφέρουν οι κυβερνητικοί. Ο αόρατος ιός τους επιτρέπει φυσικά να θέτουν σε ισχύ τεράστιους μηχανισμούς ελέγχου, όπως το να εμποδίζουν τους ανθρώπους να διαδηλώνουν, να σταματήσουν να οργανώνονται και να σταματήσουν να συναντιούνται για να συζητήσουν τα όσα συμβαίνουν κλπ.

Με την ψηφιοποίηση των πάντων και την ιχνηλάτηση των επαφών, όπως η τηλεργασία ή η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου, τότε μπορούν να γνωρίζουν ποιος μιλάει με ποιόν και τι συζητούν, υπό το πρόταγμα της θεωρίας ότι (δήθεν) μας προστατεύουν. Ως τακτική πιάνει σε αρκετούς ανθρώπους, όχι όμως σε όλους. Κατ’ αρχήν δεν θέλω να υποτιμήσω την ικανότητα της ηγεσίας να απελευθερώσει παθογόνους μικροοργανισμούς που θα σκοτώσουν ανθρώπους, ούτε θέλω να υπονοήσω ότι δεν αρρωσταίνουν άνθρωποι. Αυτό όμως που συμβαίνει είναι ότι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να υποστηρίξει μια λύση πριν ο κόσμος αντιληφθεί (σε βάθος) που αυτή οδηγεί. Μιλάμε δηλαδή για ένα σύστημα συναλλαγών, που ΔΕΝ είναι πλέον νομισματικό, αλλά ένα απόλυτο σύστημα ελέγχου, που θα τιμωρεί ή θα επιβραβεύει. Το ψηφιακό αυτό σύστημα συναλλαγών, θέλουν να το συνδέσουν επίσης με αυτό που αποκαλούν «μετανθρωπισμό», που σημαίνει ότι μέσω των ενέσεων που θα υποβάλλονται στους ανθρώπους θα εγκαθιστούν το ισοδύναμο ενός λειτουργικού συστήματος στο σώμα μας. Με άλλα λόγια στην κυριολεξία το σώμα μας θα είναι συνδεδεμένο με το χρηματο-οικονομικό σύστημα.

Προσπαθούν να συγκεντρωποιήσουν το πολιτικό και οικονομικό έλεγχο σε δραματικό βαθμό. Για παράδειγμα έχουμε 100 επιχειρήσεις σε μία κοινότητα. Λόγω του αόρατου ιού τις ανακηρύσσουν ως «μη απαραίτητες» επιχειρήσεις και τις κλείνουν. Οπότε εν μία νυχτί μπορεί να έρθει η amazon ή άλλες πολυεθνικές που θα πάρουν αυτές το μερίδιο από την αγορά, ενώ οι μικρομεσαίοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τις πιστωτικές τους κάρτες, τα στεγαστικά τους δάνεια, που σημαίνει ότι βρίσκονται σε παγίδα χρέους, για αυτό απελπισμένα προσπαθούν να βρουν χρήματα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, να ταΐσουν τα παιδιά τους. Εν τω μεταξύ η Ομοσπονδιακή τράπεζα έχει θεσμοθετήσει μία μορφή ποσοτικής χαλάρωσης όπου αγοράζουν εταιρικά ομόλογα. Οι πολυεθνικές που παίρνουν το μερίδιο αυτό της αγοράς μπορούν να χρηματοδοτηθούν με 0 – 1%, σε αντίθεση με τους μικρομεσαίους που πληρώνουν 16 και 17% στις πιστωτικές τους κάρτες, χωρίς να έχουν εισόδημα. Σ

τις εκλογές του 2016 υπήρξαν υποψήφιοι, όπως ο Μπ. Σάντερς και ο Ντ. Τραμπ, που πρότειναν φιλολαϊκές πολιτικές, οπότε η παγκόσμια τάξη συνειδητοποίησε ότι είχε πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε να λυθεί μόνον ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, όπως είναι αυτό των μικρών επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των ιατρών, των δικηγόρων, των ορκωτών λογιστών και άλλων ελεύθερο-επαγγελματιών, οι οποίοι ως ψηφοφόροι στήριξαν τους υποψήφιους με τις φιλολαϊκές πολιτικές. Ωστόσο αυτοί οι κλάδοι δεν μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν αυτούς τους δύο υποψηφίους.

Μιλάμε για έναν οικονομικό πόλεμο, όπου το 1% των πλουσιοτέρων του κόσμου, τους είδαμε από τον (περασμένο) Απρίλιο μέχρι τώρα να έχουν αυξήσει την περιουσία τους κατά 27%. Που σημαίνει συμπερασματικά ότι αυτός ο παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος είναι απόλυτα επιτυχής. Κακώς την ονομάζω καπιταλιστική τάξη. Πρόκειται για οικονομικό ολοκληρωτισμό, ο οποίος έχει (καταφέρει να) συγκεντρώσει φανταστικές ποσότητες οικονομικού πλούτου, όχι μόνον καταστρέφοντας το εισόδημα της μεσαίας τάξης ενσωματώνοντας το στις εταιρείες του, αλλά βελτιώνοντας σημαντικά τον πλούτο και την δύναμη των μεγαλύτερων ανεπτυγμένων Χωρών που ανήκουν στους G7 αλλά και της Κίνας αντίστοιχα. Συνεπώς οι Χώρες με προηγμένη τεχνολογία, με πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη, στο λογιστικό και στα ψηφιακά συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της διαστημικής τεχνολογίας, πραγματοποιούν μια δραματική συγκέντρωση οικονομικής δύναμης, σε αντίθεση με τις πιο αδύναμες Χώρες.

Θα περιέγραφα τον covid19 ως την εγκαθίδρυση των απαραίτητων μέτρων ελέγχου με σκοπό να μετατρέψουν την δημοκρατία του πλανήτη σε τεχνοκρατία, με πραξικοπηματικό τρόπο. Παρατηρούμε ότι γίνονται αλλαγές στους μηχανισμούς ελέγχου και την δημιουργία νέων. Για περίπου 20 χρόνια είχαμε ένα οικονομικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ και γνωρίζαμε ότι το 1995 πάρθηκε η απόφαση να μετακινήσουν πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία και χρήματα εκτός Χώρας. Αυτό ήταν ένα μέρος της μεγέθυνσης της παγκόσμιας οικονομικής φούσκας. Γνώριζαν ότι όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση θα έπρεπε να ενοποιήσουν και να αλλάξουν την βάση του συστήματος. Μετά το οικονομικό πραξικόπημα, αφού έκλεψαν τα αποθεματικά όλων των ασφαλιστικών ταμείων, άδειασαν τα κρατικά ταμεία των Χωρών, αντί να πουν «κοιτάξτε κλέψαμε όλα τα χρήματά σας», χρειάστηκαν μία δικαιολογία που θα τους επέτρεπε να προχωρήσουν στην ενοποίηση και την αλλαγή του συστήματος εκ θεμελίων.

Οπότε έχουμε έναν μαγικό ιό και εξ αιτίας αυτού μας λένε πως πρέπει να αλλάξουν το σύστημα. Σαν να μας λένε ότι εξ αιτίας του μαγικού ιού δεν υπάρχουν χρήματα για συντάξεις, δεν υπάρχουν χρήματα στα κρατικά ταμεία. Επινόησαν μία τέλεια μαγική δικαιολογία. Είναι καταπληκτικό. Όλες οι επιπτώσεις του οικονομικού πραξικοπήματος έχουν λυθεί ως δια μαγείας χάριν του μαγικού ιού. Εν μέρει είναι αυτό που ο Σι Τζέι Χόπκινς αποκαλεί «Σέχτα του covid». Δηλαδή αυτός που θα προσχωρήσει σε αυτήν την σέχτα, τότε θα πιστέψει ότι «ναι, ναι, ο μαγικός ιός πήρε όλα τα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία» Θα πιστέψει ότι ο μαγικός ιός στέρεψε τα συνταξιοδοτικά ταμεία. (Από τα λεγόμενα, φαίνεται ότι στην Αμερική χρησιμοποίησαν άλλου τύπου δικαιολογίες από αυτές που χρησιμοποίησαν στην Ελλάδα για να μας βάλουν στα μνημόνια).

Την τεχνοκρατία που θέλουν να (επιβάλλουν) εγκαθιδρύσουν την αποκαλούν «μετανθρωπισμό». Δηλαδή χρησιμοποιούν ενέσεις για να εισάγουν στο σώμα μας υλικά που θα δημιουργήσουν το ισοδύναμο για ένα λειτουργικό σύστημα και έναν δέκτη. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να συνδέσουν τους πάντες στο υπολογιστικό νέφος (Cloud) στο internet. Παρoμοίως συμβαίνει όταν η microsoft ζητά από τους χρήστες της να κατεβάσουν ένα λειτουργικό σύστημα στους υπολογιστές τους, επιτρέποντας στην microsoft να δίνει πρόσβαση σε κάθε υπολογιστή από την πίσω πόρτα σε μία πλειάδα παραγόντων. Τακτικά κατεβάζουμε ενημερώσεις γιατί υπάρχουν «ιοί». Επιστρέφουμε πίσω στον μαγικό ιό εξ αιτίας του οποίου θα «λυθούν» όλα τα προβλήματα. Όλα όσα περιγράφηκαν η Βίβλος το αποκαλεί το «χάραγμα του θηρίου», δηλαδή έναν κόσμο πλήρους ψηφιακής ιχνηλάτησης, παρακολούθησης και μηδενικής ιδιωτικότητας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αν στην συνέχεια οι κεντρικές τράπεζες εγκαθιδρύσουν ένα ή περισσότερα κρυπτονομίσματα, τότε μιλάμε για ένα σύστημα όπου η κάθε κεντρική τράπεζα στον κόσμο μπορεί να αποκλείσει τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά από όλες τις συναλλαγές, από τον λογαριασμό του, τα χρήματά του, στη περίπτωση που δεν τής είναι αρεστή η συμπεριφορά κάποιου. Μπορεί για παράδειγμα να πουν ότι δεν επιτρέπονται τα ταξίδια πάνω από πέντε μίλια. Εάν εγκατασταθεί το «έξυπνο» δίκτυο σε κάθε αυτοκίνητο και εν τέλει στο ίδιο μας το σώμα, τότε έχουμε 24ωρη παρακολούθηση. Παρόμοιο σύστημα έχει στηθεί ήδη στην Κίνα. Όλα αυτά θα συμβαίνουν επειδή θα βρισκόμαστε σε ένα σύστημα πλήρους ψηφιακού ελέγχου το οποίο θα ελέγχεται από τους κεντρικούς τραπεζίτες. Ψηφιοποιούνται μεν τα πάντα, αλλά δεν περιλαμβάνει μόνον το ανθρώπινο σώμα, περιλαμβάνει και την ανθρώπινη νου. Δηλαδή δεν θα πραγματοποιεί μόνον συναλλαγές σε σύνδεση με το σώμα του, αλλά θα είναι συνδεδεμένος και μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου σκέψης μέσω των ΜΜΕ και των συνδέσεων με το υπολογιστικό νέφος.

Σαν να λέμε βασικά θα είμαστε συνδεδεμένοι σε μία συλλογική κεντρική νοημοσύνη. Με μία φράση «μετανθρωπισμός» και «τεχνοκρατία» πάνε χέρι χέρι. Θα το περιέγραφα ως ένα «σύστημα δουλείας». Μιλάμε για μετάβαση από την Ελευθερία μετακίνησης και την Ελευθερία λόγου, σε ένα σύστημα πλήρους ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου της σκέψης. Η (τριμερής) επιτροπή που διοικεί τον κόσμο, την οποία εγώ αποκαλώ ο «κύριος παγκόσμιος», αν λοιπόν ο κύριος παγκόσμιος θέλει να πάει σε ένα σύστημα δουλείας, ενώ εμείς οι πολλοί θέλουμε να παραμείνουμε σε ανθρώπινο πολιτισμό, σημαίνει ότι έχουμε θεμελιώδη διαφωνία. Ενώπιόν μας βρίσκεται αυτή η διαφωνία.

Στο διάγραμμα εδώ έχουμε τους εξής πυλώνες :
• Τους ανθρώπους της τεχνολογίας (τεχνοκράτες) που κατασκευάζουν τα υπολογιστικά νέφη και τις τηλεπικοινωνίες
Έχουμε τον στρατό που επενδύσει στην διαστημική τεχνολογία
Έχουμε την επιχείρηση Warp speed για τα εμβόλια.
Έχουμε τις μεγάλες φαρμακευτικές που φτιάχνουν τις ενέσεις που είναι γεμάτες από μυστηριώδη συστατικά που αλλάζουν το DNA του δέκτη, που πιθανόν προκαλούν ΚΑΙ στειρότητα (μεταξύ άλλων παρενεργειών)
Έχουμε τα ΜΜΕ που αναβλύζουν προπαγάνδα.
Έχουμε τέλος τους κεντρικούς τραπεζίτες να σχεδιάζουν τα κρυπτονομίσματα.
Όπως θα δείτε, κυρίως τα ΜΜΕ, προσπαθούν να κρατήσουν τους παραπάνω πυλώνες ξεχωριστά, ώστε να μην μπορείτε να δείτε ότι όλοι αυτοί θα είναι συνδεδεμένοι σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο βασικά θα ενσωματώνεται στο σώμα και στο μυαλό μας, με σκοπό την εγκαθίδρυση του συστήματος δουλείας. Με άλλα λόγια, αν πρόκειται να κάνουν τα πάντα μέσω ενός «έξυπνου» δικτύου, θα ενεργοποιήσουν ένα «έξυπνο» σύστημα στην γειτονιά μας και στην συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποιήσουν το «έξυπνο» σύστημα στο σώμα μας , τότε το ερώτημα είναι «πως θα το εγκαταστήσουν στην γειτονιά μας, πώς θα το εγκαταστήσουν στο σώμα μας, ΧΩΡΙΣ να αντιληφθούμε την παγίδα ;

Αυτός είναι ο λόγος που κρατούν αυτές τους πυλώνες ξεχωριστά. Αν παρατηρήσετε οι κεντρικοί τραπεζίτες προσπαθούν στον βαθμό που μπορούν να μένουν μακριά από τέτοιου είδους συζητήσεις. Ήταν ενδιαφέρον όταν παρακολουθούσα μία παρουσίαση του ΔΝΤ μαζί με τον πρόεδρο της FED (της κεντρικής τράπεζας) αναφορικά με τις διασυνοριακές πληρωμές, όπου κάποια στιγμή η επικεφαλής του ΔΝΤ ανέφερε το παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα ταυτότητας και λίγο έλειψε ο κεντρικός τραπεζίτης να πάθει ανακοπή. Μπορούσες να τον νοιώσεις ότι έφευγε μακριά σε άλλον Γαλαξία λέγοντας «όχι, όχι , όχι». Διότι απλά φοβούνται τους οπλισμένους Αμερικανούς. Για αυτό ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν οι πολλοί τι συμβαίνει, μέχρι να ετοιμαστεί η παγίδα και να είναι πλέον αργά. 
Μας έστησαν παγίδα φέτος ;

Ναι, αλλά η πόρτα της ΔΕΝ έχει κλείσει. Αυτός είναι ο λόγος που μιλάμε επειδή η διαφάνεια μπορεί να τινάξει το σχέδιό τους στον αέρα. Στις αρχές του έτους έγραψα ένα άρθρο «η απάτη της ένεσης» λέγοντας ότι ο Μπιλ Γκέιτς προσπαθεί να κατεβάσει ένα λειτουργικό σύστημα στο σώμα μας και να χρησιμοποιείται ο ιός ( ή ο κάθε ιός) σαν δικαιολογία για να το ενημερώνουμε, προκειμένου να λειτουργούν καθημερινά οι πίσω πόρτες του. Τρεις μήνες μετά ο Τζέιμς Κορμπέτ έφτιαξε μία υπέροχη σειρά – ντοκιμαντέρ για τον Γκέιτς. Αρκετοί άνθρωποι βγήκαν και επιβεβαίωσαν τα όσα προβλήθηκαν.
Ήταν φθινόπωρο όταν η Yahoo δημοσίευσε μία δημοσκόπηση στις οικονομικές της στήλες, όπου έδειχνε ότι το 44% των Ρεπουμπλικάνων πίστευε στο τσιπάρισμα που ήθελε ο Γκέιτς. Σκέφτηκα υπάρχει ελπίδα. Μετά από αυτό εξαφανίζεται ο Γκέιτς (ήρθε στην αγκαλιά του Κούλη) και τότε δημιούργησαν μία επιχείρηση, «Ταχύτητα δίνης». Παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι επέλεξαν να ηγηθεί αυτού του έργου (project) ένας ειδικός στην ενέσιμη διασύνδεση εγκεφάλου-μηχανών. Διηύθυνε ως ειδικός την συγκεκριμένη έρευνα, στην GlaxoSmithKlein. Το πιο πετυχημένο βιογραφικό για αυτήν την δουλειά.

Μία από τις σημαντικές εξελίξεις που συνέβησαν το 2019 είναι η ακόλουθη. Εκτός από την έγκριση του σχεδίου που προανέφερα από τους κεντρικούς τραπεζίτες στην συνάντησή τους στο Τζάκσον Χολ, ήταν και η σύναψη της σύμβασης «Τζεντάι», για την παροχή υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους από την Microsoft προς το Υπουργείο Άμυνας. Στο σημείο αυτό να πω ότι η Amazon είναι ουσιαστικά εργολάβος της CIA και των μυστικών υπηρεσιών. Άρχισε να εμφανίζει κέρδη όταν σύναψε μεγάλες συμβάσεις με την CIA, για να παρέχει υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους όχι μόνον στην cia αλλά και στις 17 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η Leidos τρέχει μία άλλη μεγάλη σύμβαση. Στα τέλη του 2019 η Leidos κέρδισε μία μεγάλη σύμβαση με το ναυτικό και στην συνέχεια έκανε με το Υπ. Αμύνης το συμβόλαιο «Τζεντάι». Με τον συνδυασμό αυτών των τριών υπολογιστικών νεφών, τους δίνετε η δυνατότητα να επανασχεδιάσουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των ταμειακών ροών, έχοντας συνδέσει και όλους τους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κλείσουν όλες τις επιχειρήσεις ή σχεδόν όλες. Να βάλουν τους πάντες σε ένα καθολικό βασικό εισόδημα, που θα είναι βασικά ένα σύστημα ελέγχου και να τρέχουν όλα αυτά μέσα από τα στρατιωτικά υπολογιστικά νέφη.

Η τεχνολογία δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα πλήρες σύστημα ελέγχου, που ενοποιεί όλο και περισσότερο τον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε. Κατάργησαν κάποτε την δουλεία όχι από φιλανθρωπισμό, αλλά επειδή οι τράπεζες έχαναν σημαντικά κέρδη όταν οι ιδιοκτήτες πουλούσαν τους δούλους τους σε άλλους ή όταν αυτοί δραπέτευαν ή επαναστατούσαν νικηφόρα όπως οι Αϊτινοί. Οπότε οι τράπεζες δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι οι δούλοι ανήκουν σε αυτές, εφ όσον οι ιδιοκτήτες τούς παραχωρούσαν σε αυτές ως εγγυήσεις (οι ιδιοκτήτες χρηματοδοτούνταν κατά 50% για κάθε σκλάβο) και επειδή δεν είχε αναπτυχθεί τότε ένα σύστημα εγγυήσεων και ελέγχου. Η ιστορία του κόσμου στηρίζεται στην δουλεία επειδή αυτή είναι η πιο επικερδής επιχείρηση ακόμα και από τα ναρκωτικά ή τις εξορύξεις.

Στις ημέρες μας βλέπουμε ότι η ψηφιακή τεχνολογία έχει προχωρήσει στην τελειοποίηση αυτών των προγραμμάτων ελέγχου και εγγυήσεων, τα οποία σε συνδυασμό με τα δορυφορικά συστήματα και τα είδη των οπλικών συστημάτων που έχουν τοποθετήσει γύρω από την ατμόσφαιρα της γης, μπορούν να ελέγξουν ή να καταστείλουν τα πάντα.

Οι δικαιολογίες του γιατί επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο είναι :
Επειδή ενσωματώνοντας την τεχνολογία στον άνθρωπο τότε μπορεί ο εξουσιαστής να χάσει τον έλεγχο

Δεδομένης της δυσκολίας σίτισης και διαχείρισης ενός πληθυσμού που συνεχώς αυτός αυξάνει, με την βιοτεχνολογία να υπόσχεται αύξηση του προσδόκιμου ζωής στα 150 έτη, γεγονός που δεν μπορεί να μείνει μυστικό από τους πολλούς όταν οι πλούσιοι εξουσιαστές θα ξεπερνούν τα όρια των πολλών, τότε γιατί να μην μειώσουν τον πληθυσμό, αντικαθιστώντας τον με την ρομποτική ;
Συνεπώς αυτοί θα συνεχίσουν να ζουν πολυτελή ζωή χωρίς τους φόβους που τρέφουν για τους απλούς ανθρώπους και τους πονοκεφάλους διαχείρισης των πληθυσμών. Λίγα άτομα θα είναι αυτά που θα έχουν την πρόσβαση και την διαχείριση των προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής μέσω των οποίων θα εφαρμόζεται ο πλήρης έλεγχος των όποιων πληθυσμών. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα οι άνθρωποι είναι ότι εφ όσον έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, την σκέψη του, τότε κανένα όπλο δεν θα είναι επικίνδυνο για αυτούς. Ωστόσο οι Δημοκρατικοί επιθυμούν να κατάσχουν τα όπλα των πολιτών και θα είναι ένα από τα πρώτα μελήματα που θα προσπαθήσουν. Αν πείσουν όλους τους ανθρώπους να φοράνε πάνες στα πρόσωπα, ίσως τότε τους πείσουν να καταθέσουν τα όπλα.

Έμαθα από νωρίς, από τον πατέρα φίλου μου που ήταν υποψήφιος στην Φιλαδέλφεια, ότι σε κάθε εκλογές εξαγόραζε όλες τις ψήφους. Υπάρχει λοιπόν παράδοση στην γελοιότητα νοθείας των ψήφων. Στις τελευταίες εκλογές όμως είναι για πρώτη φορά που η νοθεία των ψήφων ήταν τόσο υπερβολική και οφθαλμοφανής. Χωρίς τον κορωνοϊό τούς ήταν αδύνατον να σταματήσουν την σαρωτική νίκη του Τραμπ. Μου είναι δύσκολο να σκεφθώ ότι ο Τραμπ είναι φιλολαϊκός γιατί είναι αρκετά σύμφωνος με τον συγκεντρωτισμό, αλλά όπως είπε ο Μάικλ Μουρ «είναι ο τρόπος του Αμερικανικού Λαού να πει άι γ…. στην εξουσία». Στρέφονται στον πληθυσμό προσπαθώντας να τον μετασχηματίσουν σε σέχτα. (Το γνωστό διαίρει και βασίλευε) και προσπαθούν να τον πείσουν ότι αυτός είναι ο τύπος του προέδρου, αυτός είναι ο πρόεδρος, ενώ δεν είναι. Οπότε λοιπόν έχουμε έναν μαγικό ιό, ένα μαγικό πολιτικό σύστημα και έναν ψεύτικο πρόεδρο. Αρχίζει πραγματικά να θυμίζει θρησκευτική σέχτα. Την μέση οδό που πίστευαν οι άνθρωποι ότι υπήρχε, την εποχή που έκλεβαν (οι ληστοσυμμορίτες) τα χρήματα και άρχισε η επίσημη «πραγματικότητα» να απομακρύνεται όλο περισσότερο από την πραγματικότητα, οι άνθρωποι άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν ξεκάθαρα με ποιόν θα πάνε. Με την σέχτα ή με την αλήθεια.

Η φανταστική μέση οδός εξαφανίστηκε.

Σχετικά με τις διαδηλώσεις «black’s life matters», ξεκίνησαν όταν λόγω κορωνοϊού η ηγεσία έκλεισε τις εκκλησίες, ενώ αντίθετα μπορούσαν οι άνθρωποι να διαδηλώσουν για να διαμαρτυρηθούν. Στην ιστοσελίδα Solari υπάρχει μία βάση δεδομένων με ετικέτα «ταραχές, Covid-19 και FED», όπου εκεί βλέπουμε ποιες πολιτείες έχουν Δημοκρατικούς ηγέτες και ποιες Ρεπουμπλικάνους. Κοιτάξαμε επίσης πόσα ήταν τα κρούσματα και θάνατοι από κορωνοϊό σε κάθε πολιτεία και δίπλα προσθέσαμε ένα κουτάκι ακόμα με ένδειξη «ταραχές». Συγκρίνοντας τα δεδομένα των στηλών ένοιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, για αυτό παρακάλεσα τον συνεργάτη μου να προσθέσει δίπλα ακόμα ένα κουτάκι με ένδειξη FED. Υπάρχουν 12 ομοσπονδιακές τράπεζες, μία έδρα και φυσικά τα υποκαταστήματα σε συνολικά 37 τοποθεσίες και η στήλη να συμπληρωθεί με ακρίβεια για κάθε πολιτεία.

Με αυτόν τον τρόπο ανακαλύψαμε ότι στις 34 από τις 37 τοποθεσίες υπήρχαν ταραχές. Οπότε εκεί καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο που εφαρμόζεται και θα πρέπει να το ερευνήσουμε. Ξεκινήσαμε λοιπόν με την Μινεάπολη και εξετάσαμε ποια κτήρια και ποιες επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές και ποια από όλα αυτά κάηκαν ολοσχερώς. Έτσι αρχίσαμε να χαρτογραφούμε που βρίσκονταν αυτές οι επιχειρήσεις και πόσο κοντά στην ομοσπονδιακή τράπεζα κλπ. Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι σε μία διάμετρο γύρω από έναν κεντρικό δρόμο που διασχίζει την Μινεάπολη και ονομάζεται «Λίμνη» βρίσκονταν τα πιο κατεστραμμένα κτήρια και έτσι ανακαλύψαμε τις «Ζώνες ευκαιριών». (Κατά το «η κρίση είναι ευκαιρία». Όλοι οι φιλελέ τον ίδιο δάσκαλο έχουν).

Η «Ζώνη ευκαιρίας» είναι ένας μηχανισμός φορολογικής προστασίας που δημιουργήθηκε το 2018, για να βοηθήσει τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας να μην πληρώνουν φόρους υπεραξίας, υπό την προϋπόθεση ότι τα κέρδη από την πώληση των μετοχών τους, να τα επενδύουν σε εταιρείες εντός της «Ζώνης ευκαιρίας» με ένα προκαθορισμένο αντικείμενο δραστηριοτήτων. (Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό.). Είδαμε λοιπόν ότι καταστράφηκαν παλιά κτήρια κατά μήκος της κεντρικής οδού «Λίμνη». Όπως γνωρίζετε υπήρξα Υφυπουργός στέγασης και τότε άρχισα να γελάω διότι κατάλαβα ότι : αυτό δεν είναι μοτίβο διαδηλώσεων αλλά απόκτησης ακινήτων. Στην «Ζώνη ευκαιρίας» έχουμε μία σειρά από ακμάζουσες μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε Αφροαμερικανούς και Λατινοαμερικάνους. Με την ευκαιρία του μαγικού ιού ανακηρύσσουν αυτές τις επιχειρήσεις ως «μη αναγκαίες» και τις κλείνουν. Άρα αυτές βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ακολουθούν οι ταραχές, καίνε τις επιχειρήσεις, προκαλούν ζημιές.

Με τα χρέη να βαρύνουν τους επιχειρηματίες όπως τραπεζικά δάνεια, χωρίς η ασφαλιστική να καλύπτει το σύνολο των ζημιών, τότε γίνονται εύκολη λεία να εξαγοραστούν οι επιχειρήσεις και τα κτήρια σε εξευτελιστική τιμή. Αυτό ονομάζεται «Ο καπιταλισμός της καταστροφής». Ελέγχοντας κατά τον ίδιο τρόπο και άλλες τοποθεσίες σε άλλες πολιτείες, ως πρώην υφυπουργός στέγασης κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα σχέδιο απόκτησης ακινήτων. Για παράδειγμα το 49% των επιχειρήσεων στο Σαν Φρανσίσκο προβλέπεται ότι θα κλείσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ό,τι έχει συμβεί πρόκειται για φαινόμενο. Είναι απίστευτο. Λοιπόν οι πλούσιοι της τεχνολογίας που πωλούν τις μετοχές τους, θα «επενδύσουν» φθηνά πάνω στις κατεστραμμένες επιχειρήσεις. Σημασία έχει να καταλάβετε ότι το χτίσιμο του «έξυπνου δικτύου» που θα απλωθεί γύρω από τις ομοσπονδιακές τράπεζες και τα υποκαταστήματά τους, θα στηθεί με χαμηλό κόστος. Θεωρώ ότι αυτό θέλουν να κάνουν εφ όσον πράγματι ενδιαφέρονται να φτιάξουν ένα «κρυπτο-σύστημα».

Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης. Μας είναι άγνωστο. Είναι αξιοπερίεργο, ενώ ζούμε όλοι μας σε έναν πλανήτη, ΔΕΝ απαιτούμε να μάθουμε, το πως λειτουργεί πραγματικά τοι σύστημα διακυβέρνησης. (Έστω να αναρωτηθούμε, να ερευνήσουμε. Μάθαμε να μας δίνουν έτοιμες απαντήσεις στο πιάτο με την σφραγίδα της σέχτας από την οποία το παραγγείλαμε και αρκούμαστε σε αυτό).

Ο κύριος παγκόσμιος, που ανάγεται στην γνωστή «τριμερή επιτροπή», θέλει να προωθεί τεχνολογίες όπως την ρομποτική η οποία ήδη έχει αρχίσει να φέρνει τεράστιες αλλαγές. O κύριος παγκόσμιος έχει δύο λίστες. Στην μία τον άνθρωπο και στην άλλη το ρομπότ όπου κάνει τους υπολογισμούς του, ποιόν, που και πόσο θα χρησιμοποιήσει. Αν πρόκειται αυτός να διαχειριστεί τον πλανήτη και να εκμεταλλευθεί όλους του τους φυσικούς πόρους, τότε θέλει να σιγουρευτεί ότι το ρίσκο είναι χαμηλό. Για αυτό είχε την ιδιοφυή ιδέα να συνδέσει ανθρώπους και ρομπότ σε ένα υπολογιστικό νέφος με ένα κρυπτο-σύστημα. Με την τεχνητή νοημοσύνη και ένα λογισμικό μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να μάθουν τα ρομπότ πώς να κάνουν τις δουλειές των ανθρώπων. Βρισκόμουν το 2017 στο ινστιτούτο Άσπεν με έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος με κοίταξε με παγερή ματιά και μου είπε : Κοίτα καλή μου, μπορώ να αυτοματοποιήσω τελείως με λογισμικό και ρομπότ όλες τις εταιρείες μου και να απολύσω όλους τους εργαζόμενους. Δεν τους χρειαζόμαστε πλέον. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν που να μην έχει καταλάβει ποιο ήταν το σχέδιο με τις διαδηλώσεις, ειδικά συζητώντας με άτομα από φτωχές γειτονιές, επειδή πρόκειται για ένα πολύ παλιό και κλασικό παιγνίδι.

Έχουμε λοιπόν στην κορυφή τον κύριο παγκόσμιο

Από κάτω έχουμε τα συστήματα βάσεων δεδομένων και τα λογισμικά που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη. Πολύ σημαντικό κομμάτι επίσης είναι το σύστημα δορυφόρων που έχουν μπει σε τροχιά. Χρησιμοποιώντας τις τηλεπικοινωνίες και την ψηφιακή τεχνολογία έχουν την ικανότητα να επιτηρούν και να εντοπίζουν σε 24ωρη βάση ανθρώπους και ρομπότ. Στο σημείο αυτό ο κύριος παγκόσμιος αναρωτιέται «τι είναι πιο αποτελεσματικό, αν μπορώ να κάνω τα πάντα με ρομπότ ;. Τους ανθρώπους δεν τους χρειάζομαι πλέον». Εμείς αυτό το αποκαλούμε μετάβαση από το υπάρχον σύστημα σε μια τεχνοκρατία. Σε αυτήν την θεωρία υπάρχουν δυο οπτικές. Η μία όπως η δική μου στην οποία οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι, ανεξάρτητα άτομα των οποίων η Ελευθερία πηγάζει ελέω Θεού, η οποία επίσης προστατεύεται από το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Από την οπτική της τεχνοκρατίας ο άνθρωπος είναι ένας φυσικός πόρος όπως το πετρέλαιο, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί με έναν ανάλογο τρόπο. Είναι χρήσιμος ή λιγότερο χρήσιμος ένας «εργάτης» ή λιγότερο ή περισσότερο αποτελεσματικός από ένα ρομπότ, ανάλογα με την περίσταση. Ο δε κύριος παγκόσμιος ΔΕΝ αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως συνεργάτη με τον οποίο μοιράζεται κοινές ευαισθησίες. Θεωρεί ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ ανήκει στο ίδιο είδος με αυτόν. Αυτήν την αντίληψη την στηρίζει στο συμπέρασμα ότι με την βιοτεχνολογία και τον «πλουτισμό» του, θα ζει περισσότερο και εντελώς διαφορετικά από όλους εμάς. Όσο περισσότερο εξελίσσεται η τεχνοκρατία, τόσο περισσότερο αποσπάται ο κύριος παγκόσμιος πολιτισμικά, νομικά, και οικονομικά από όλους τους υπόλοιπου. Κυριολεκτικά ο κύριος παγκόσμιος, δηλαδή η τριμερής επιτροπή, έχει αναπτύξει ένα δικό της ξεχωριστό «πολιτισμό». Δεν βλέπει τον εαυτό της ως κομμάτι του πολιτισμού μας πλέον.

Ποιοι είναι αυτοί της τριμερούς ;

Έχω προσωπικές εμπειρίες με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους από αυτό το γκρουπ και τις κλίκες του, αλλά δεν γνωρίζω ποιος πραγματικά έχει τον έλεγχο. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο πλανήτης διοικείται με την βία. Αυτομάτως καταλήγουμε στο ερώτημα «ποιος έχει το πιο ισχυρό όπλο ;» Οπότε καταλήγουμε στο διάστημα (γήινη ατμόσφαιρα). Ποιος έχει την μεγαλύτερη παρουσία εκεί, τα διαστημικά όπλα και κυρίως ελέγχει τις ναυτικές οδούς ; Κατά κανόνα αυτός που έλεγχε τις ναυτικές οδούς, είχε και τον έλεγχο του αποθεματικού νομίσματος. Αλλά καθώς επεκταθήκαμε στο διάστημα, ο έλεγχος πλέον επεκτείνεται και στις διαστημικές οδούς. Το ερώτημα είναι «ποιος ελέγχει τι και τι είδους όπλα έχει ο καθένας ;»

Γύρω από αυτά τα θέματα άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή ο Τραμπ άρχισε να συζητά ανοικτά για τον «Στρατό του διαστήματος» και τα «μαγικά διαστημικά όπλα». Οι στρατηγοί τον κοιτούσαν επιτιμητικά σαν να του έλεγαν «μην μιλάς για αυτά».

Ένα ωστόσο γνωρίζουμε, ότι μία πτυχή του ανταγωνισμού μεταξύ Κίνας – Αμερικής είναι, ότι αυτός που θα υπερισχύει στο διάστημα αυτός θα ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη. Οι Κινέζοι έχουν σύστημα που λέγεται «Κοινωνικό Πιστωτικό Σύστημα». Αυτό συνδέει και ελέγχει την συμπεριφορά των πολιτών επί 24ωρη επιτήρηση, την οικονομική τους δραστηριότητα, τις διαφορετικές δυνατότητες των ταξιδιωτικών μετακινήσεων και άλλα. Η οικονομική τους δύναμη εξαρτάται από το πόσο καλά συμπεριφέρονται, με δέλεαρ κάποια μπόνους. Κάτι τέτοιο θα το χαρακτήριζα «σύστημα δουλείας», χωρίς καμία προσωπική ελευθερία.

Εκεί που μας οδηγεί η τεχνοκρατία, είναι σε ένα παρόμοιο Κινεζικό σύστημα κοινωνικής «αξιολόγησης», μέσω της οποίας θα αποκτήσεις κάποιο είδος καταξίωσης για να σου επιτραπεί να μετακινηθείς περισσότερο από 10 μίλια από το σπίτι σου ή μέχρι που θα περιφέρεσαι ή για να σου επιτραπεί να πετάξεις ή πόση πρόσβαση θα έχεις σε διάφορους πόρους Λάβετε υπ’ όψη σας ότι με τον πλήρη τεχνολογικό έλεγχο και την αυτοματοποίηση με την τεχνητή νοημοσύνη, τα ρομπότ και το λογισμικό, θα είναι ακόμα πολύ πιο δύσκολο για εμάς να μοιραστούμε τα προνόμια και τον πλούτο του συστήματος, διότι η κεντρική ομάδα θα αποσπά σχεδόν όλον τον πλούτο. Με λίγα λόγια εκείνοι θα ξέρουν και θα ελέγχουν τα πάντα για εμάς, ενώ εμείς δεν θα ξέρουμε ούτε καν ποιοι είναι αυτοί.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ό,τι εφ όσον μιλάνε για ένα «μετανθρωπιστικό» σύστημα, άλλως σύστημα σκλαβιάς, αυτό το έχουμε υποστηρίξει οι περισσότεροι (όλοι) από εμάς, χρηματοδοτήσει και κτίσει. Βλέπω τα υψηλόβαθμα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανικής φάρμας και αναρωτιέμαι «γιατί χτίζουν ένα σύστημα στο οποίο τα παιδιά και τα εγγόνια τους θα είναι σκλάβοι ; Γιατί κάνουν το ίδιο οι κεντρικοί τραπεζίτες ;» Υπάρχει εδώ και χρόνια μία θεωρία που κυκλοφορεί στις πλούσιες τάξεις της Αμερικής που λέει ότι «άμα βγάλουν αρκετά χρήματα θα μπορέσουν να.., ξεφύγουν. Θα τρώνε βιολογικά προϊόντα και όχι μεταλλαγμένα, ούτε τα εγγόνια τους θα χρειαστεί να εμβολιαστούν». Αλλά άμα δείτε ποιοι είναι αυτοί που εφαρμόζουν (και πως τις εφαρμόζουν) όλες αυτές τις διαφορετικές δραστηριότητες, θα αντιληφθούμε ότι εμείς είμαστε που κτίζουμε το σύστημα της σκλαβιάς μας, που σημαίνει ότι έχουμε την δύναμη να το σταματήσουμε. (πόσες φορές το έχουμε πει αυτό 😉

Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται να χρηματοδοτούμε αυτές τις επιχειρήσεις, δεν χρειάζεται να δουλεύουμε για αυτές που ασχολούνται με την υποδούλωση του ανθρώπου. Κανονικά ούτε τους φόρους μας θα έπρεπε να πληρώνουμε από την στιγμή που η κυβέρνηση παραβιάζει όλους τους νόμους που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση. Έχουμε την δυνατότητα να τους κάνουμε να λογοδοτήσουν. Συνεπώς εμείς κτίζουμε την φυλακή μας, εμείς την πληρώνουμε. Αυτή η συνειδητοποίηση μας δίνει την δύναμη να σταματήσουμε εκεί που μας πηγαίνουν, χωρίς να υπάρξουν εξαιρέσεις.

Ποια είναι η λύση ; Η λύση είναι να ρίξουμε φως στο τι συμβαίνει, να κατανοήσουμε που οδηγεί το σύστημα και να σταματήσουμε να το κτίζουμε (να αρχίσουμε να το γκρεμίζουμε) Αν δουλεύεις πχ. σε φαρμακοβιομηχανία, σταμάτα, βρες κάτι άλλο να κάνεις. Φτιάξε τοπικά συστήματα φρέσκου φαγητού, ώστε να έχεις φαί. Σταμάτα να τους χρηματοδοτείς. Ξεκίνα συζήτηση «που πάει όλο αυτό ;» και ακόμα σημαντικότερο «που θέλουμε εμείς να το πάμε ;». Για παράδειγμα θα πρέπει να ξανά κτίσουμε την οικονομία από τα θεμέλιά της, αν δεν θέλουμε αυτή να είναι άκρως συγκεντρωτική. Αυτήν την διαδικασία την αποκαλώ «κάθαρση».

Κάποτε ήμουν στην Ουάσιγκτον και συμπλήρωνα μία επιταγή του λογαριασμού μου για την J.B. Morgan και την ίδια στιγμή είχα 12 διαφορετικές διαμάχες με τούς ανθρώπους τους που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν την στεγαστική φούσκα. Όταν συμπλήρωνα την επιταγή σκέφτηκα «γιατί συνεργάζομαι με μία εγκληματική τράπεζα που καταστρέφει κοινότητες και δίνει εξοντωτικά δάνεια ;» Τότε είπα «χρειάζομαι κάθαρση», πρέπει να σταματήσω να έχω τα χρήματά μου εκεί. Αν όλοι μια ημέρα έλεγαν «σταματάμε να συνεργαζόμαστε με την J.B.M. επειδή είναι εγκληματίες» και πηγαίναμε σε μία τοπική τράπεζα, αυτό θα ήταν επανάσταση. Αν 20 γυναίκες στελεχών των φαρμακευτικών έλεγαν «ξέρεις κάτι, είσαι σιχαμένος, ξέχνα το σεξ. Άντε γειά» Αυτό θα ήταν επανάσταση. Έχουμε λοιπόν την δύναμη να το αλλάξουμε αυτό (την ομαδική αποφασιστικότητα δεν έχουμε). Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να κοιτάξουμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέπτη. Γιατί σχεδόν όλοι (ΟΛΟΙ) πάνω σε αυτό είμαστε συνένοχοι που (συνεχίζει να) λειτουργεί (και βασιλεύει) το σύστημα. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ας πάμε πίσω στις στήλες που προαναφερθήκαμε
Μην βοηθάς τον στρατό να φτιάξει την επιχείρηση «ταχύτητα δίνης»
Μην βοηθάς τις τεχνολογικές εταιρείες να ανακαλύψουν πώς να βάλουν νανοσωματίδια στο σώμα μας με ενέσεις για να τα συνδέσουν με το υπολογιστικό νέφος. (Εμείς χειροκροτούμε επειδή Ελληνόπουλα βραβεύτηκαν στην ρομποτική. Υπάρχει μυαλό για να αποταθείς 😉
Μην βοηθάς τις φαρμακευτικές να παράγουν ενέσεις που δηλητηριάζουν τα παιδιά μέχρι θανάτου
Μην βοηθάς τις μεγάλες γεωργικές εταιρείες να κατασκευάζουν μεταλλαγμένα που δηλητηριάζουν μέχρι θανάτου την Αμερική (και τον κόσμο όλο).
Μην βοηθάς την κυβέρνηση να θεσπίσει νομοθεσίες υγειονομικής κρίσης, που είναι ουσιαστικά καπιταλισμός της καταστροφής που πλουτίζει τα ιδιωτικά κεφάλαια, τους δισεκατομμυριούχους και πάει λέγοντας
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου