MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δ. Σταθακόπουλος: Οι Τούρκοι μας κάνουν bullying, κάνουν το νταή και εμείς υποχωρούμε / GreekTv 70

Δ.Σταθακόπουλος στον Focus FM: Ο Ερντογάν είπε "είμαι οικοδεσπότης της Ευρώπης" εννοώντας, ότι φιλοξενεί για λογαριασμό της μετανάστες - ΗΧΗΤΙΚΟ (17/12/2019). 
 
"Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν εννοούσε, ότι η Τουρκία φιλοξενεί τους Ευρωπαίους γιατί οι Ευρωπαίοι δεν είναι Ευρωπαίοι και είναι αυτός", δήλωσε στον Focus FM 103,6, o Οθωμανολόγος και Νομικός, Δημήτρης Σταθακόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις Ερντογάν από τη Γενεύη, για τις οποίες έγινε παρανόηση στα ελληνικά ΜΜΕ, όπως εξήγησε.
 

 
Το "Η Τουρκία είναι οικοδεσπότης της Ευρώπης", σημαίνει όχι, ότι φιλοξενεί τους Ευρωπαίους, αλλά ότι φιλοξενεί για λογαριασμό τους, τους μετανάστες. "Ο Ερντογάν "εννοούσε τις τρίτες χώρες, που στέλνουν ή έρχονται από τρίτες χώρες πρόσφυγες και μετανάστες, ότι δλδ αυτή τη στιγμή τους φιλοξενεί η Τουρκία για λογαριασμό τους, ως οικοδεσπότης της Ευρώπης. Δεν το είπε επειδή ", διευκρίνισε ο κ.Σταθακόπουλος. 
 
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη, τόνισε, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για να μη χάσει, όπως έγινε και με τα Σκόπια, τα οποία χρησιμοποιώντας το όνομα, κατάφεραν να το κερδίσουν. 
 
"Με τη "χρησικτησία" προσπαθούν να κερδίσουν νομή και εξουσία οι Τούρκοι. Μας κάνουν bullying, κάνουν το νταή και εμείς υποχωρούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σταθακόπουλος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου