MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΦΑΝΕΙΑΣ

Έχουμε γίνει θεατές από την αρχή αυτής της κατ’ επίφασης επιδημίας (από μέσα Μαρτίου), μιας ΕΠΙΣΤΗΜΟΦΑΝΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ) συζήτησης που άσχετοι μεταξύ ασχέτων, τρομοκρατούν το κόσμο όχι βεβαία με το αζημίωτο. Θα μπορούσα να αναφερθώ και ονομαστικά, αλλά προτιμώ προς το παρόν να μην το κάνω. 

Αυτές οι περιβόητες επιστημονικές ομάδες που στελεχώνουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, συγκροτήθηκαν να προσδώσουν αυθεντία και κύρος στη Κυβερνούσα ομάδα, δηλαδή ΕΠΙΣΤΗΜΟΦΑΝΕΙΑ (ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ). Ταυτόχρονα όμως χτυπάν ανελέητα τον ελληνικό λαό, για το καλό του, μιλώντας συνεχώς για μοντέλα, αλγορίθμους κτλ. έννοιες άγνωστες στον απλό λαό. Αμφιβάλλω βέβαια αν οι ίδιοι που αναφέρουν αυτές τις έννοιες ξέρουν περί τίνος πρόκειται και τελικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά παπαγαλισμοί χείριστου είδους. 

Στην ουσία αυτό που έχουν, ΑΝ ΕΧΟΥΝ, και βγάζουν τις αποφάσεις τους, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μαθηματικό μοντέλο διασπορών ενός ιού με κάποια πιθανότητες μετάδοσης, εφαρμόζοντας κάποιο μαθηματικό ταξινομητή στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Δεν αποκλείεται επίσης να εφαρμόζουν και κάποιο νευρωνικό δίκτυο αλλά εδώ θα πρέπει να μας πουν που βρήκαν τα δεδομένα εξάπλωσης για τον covid19 για να εκπαιδεύσουν το νευρωνικό δίκτυο, αφού είναι ένα νέο ζωάκι στην ομάδα των κοροναϊών. Επίσης πιο σημαντικό γιατί δεν μας δίνουν την εφαρμογή και τα δεδομένα που χρησιμοποιούν ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε και εμείς, έτσι, για ένα δεύτερο έλεγχο. 

Θα πρέπει να τους πω ότι ο κόσμος που γνωρίζει, γελά με την αξιοπιστία αυτών των αλγόριθμων οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν σωστά, μόνο κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Δυστυχώς αυτοί που διαφωνούν δεν έχουν πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για να πουν την άποψη τους, η Δημοκρατία τους είναι μάλλον ελλιπής. Με λίγα λόγια, τους λέω ότι, ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, τα παίρνουν εντελώς τυφλά και ίσως θα έπρεπε να πάψουν να κάνους τον Τεχνολογικούς Προφήτες, διότι ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ. 

Τοποθετούν επίσης κάτω από το κρεβάτι του Προκρούστη τον ελληνικό λαό και τον ατενίζουν ως πληροφοριακό δεδομένο (data) και ζητούν διακαώς να ασκήσουν διακυβέρνηση πάνω του μέσω φαντεζί εφαρμογών του είδους ELECTRONIC GOVERNANCE. Προωθούν να περάσουν την χρήση τηλε-εργασίας, τηλε-εκπαίδευσης κτλ. Όλα αυτά τα φρούτα των οποίων την επίπτωση στην ψυχολογία του ανθρώπου δεν την λαμβάνουμε υπ’ όψιν. 

Η ψυχολογία των ανθρώπων δεν είναι πιο σημαντική από τον ιό; 

Γιατί τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; 

Δεν είναι τυχαίο που αποφεύγουν με επιμέλεια, όλοι τους τον δημόσιο διάλογο.
Η μοναδική ερώτηση πάντως που θα ήθελα να μας απαντήσουν οι σοφοί λοιμοξιωλόγοι, αν μπορούσαμε τους την θέσουμε θα ήταν: 

ποια είναι τελικά μετά από ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του covid19, 

γνωρίζουν άραγε; 

Δυστυχώς δεν γνωρίζουν, και αυτό διότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε με ένα μαγικό τρόπο ποιοι έχουν προσβληθεί από τον ιό και ποιοι τελικά πέθαναν από τον συνολικό πληθυσμό. Να κάνουμε δηλαδή μια απλή διαίρεση, δυστυχώς όμως τους παράγοντες δεν τους γνωρίζουμε. Η απάτη είναι προφανής, αφού στην αρχή μιλαγαν για 10% ύστερα για 5% ύστερα για 3,5% ύστερα για 1% και στην συνέχεια για 0.3%. Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΦΑΝΕΙΣ ειδικοί που ακόμα και τώρα συμβουλεύουν τα ΠΑΙΔΑΡΙΑ που μας κυβερνούν. Η θνησιμότητα μάλλον είναι όσο της κοινής ΓΡΙΠΗΣ. 

Εν τω μεταξύ όποιος εκφραστεί αντίθετα από την συγκεκριμένη νόρμα, λένε ότι θα πιει καφέ με τον εισαγγελέα. Εδώ θα παρακαλούσα τους εισαγγελείς, όσοι τουλάχιστον έχουν ελευθερία και τιμιότητα στην καρδία τους, να ξεκινήσουν έρευνα για τον τόσο απατηλό χειρισμό του κοροναϊου. Όταν λέω απατηλό, εννοώ τις παλινδρομήσεις των λεγομένων ειδικών και οι εντολές που εφαρμόζουν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το πιο σημαντικό είναι, ότι αυτό συμβαίνει, ώστε για να μην πάρουν την ευθύνη. Εάν γίνει λάθος, φταίει ένας ανώνυμος οργανισμός, ο Παγκόσμιος Οργανισμό Υγείας, εάν έχουν δίκιο καρπώνονται την δόξα. 

αυτό όμως δεν αποτελεί επιστήμη, 

αλλά ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ και μάλιστα πολύ βρώμικο. 

Η πραγματική επιστήμη πρώτα ερευνά. Δεν τρέχει να εφαρμόσει ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, όπως φοράμε μάσκα επειδή το είπαν οι ειδικοί. Υπάρχει κάποια ΕΡΕΥΝΑ που να τεκμηριώνει κάτι τέτοιο; η μήπως οι ειδικοί είναι οι σύγχρονοι θεοί που ενοχικά ο άνθρωπος πρέπει να υποκύψει υπακούοντας; Επίσης να μην ξεχνάμε τι καταστροφή πρόσφερε η αυθεντία των ειδικών ίσαμε τώρα στον σύγχρονο πολιτισμό. Βρώμικο περιβάλλον, μολυσμένο νερό, άγευστη τροφή; κτλ. 

Θα έπρεπε, και το λέω πολύ ευγενικά, να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ όσοι συμμετέχουν σε αυτό τον εκφοβισμό που συντελείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μας συγκινούν ούτε τα δάκρυα τους, ούτε οι απειλές τους και επίσης μας εξοργίζει αφάνταστα η υποκρισία για το τάχα ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. 

Για όσους λένε ότι ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο, 

Κοιτάξτε μόνο τα παιδιά που ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ μέσω των εκτρώσεων, στην Ελλάδα 

Εάν ο Πρωθυπουργοί της Ελλάδας μετά την μεταπολίτευση, προσέφεραν χρήματα για την δημιουργία κέντρων βοήθειας για να στεγαστούν και να κυήσουν αυτές οι Έλληνιδες, θα είχαν προσφέρει απαράμιλλο έργο στην πατρίδα. Η Ελλάδα θα είχε τώρα διπλάσιο πληθυσμό. Αντί αυτού, ο τωρινός Πρωθυπουργός ακολουθώντας τους προκατόχους του, πρόσφερε 20 εκατομμύρια για να μπουκώσει τα στόματα των ΜΜΕ, και να ουρλιάζουν να μείνουμε σπίτι. 

Ένα έθνος που δεν ενδιαφέρεται για τα παιδιά του, 

δεν έχει μέλλον, δεν έχει λόγο ύπαρξης. 

Όσο αναφορά τα ΜΜΕ, θυμάται κάνεις το βατοπαίδι; Όσοι κατηγορούνταν, όλοι τους αθωώθηκαν, θυμάται κάνεις τον πόλεμο και τον διασυρμό που υπέστησαν; Είπε κάνεις από τους δημοσιογράφος συγγνώμη; Οι ψεύτες όμως δεν λένε συγγνώμη εκτός αν μετανοήσουν. Για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους θα πρέπει να σε κοντύνουν. Είναι πάγια τακτική του ψεύτη. 

Τέλος ακούω ότι για τα σχολειά σκέπτονται να βάλουν μάσκες στα παιδάκια. 

Μην το κάνουν, θα αποδείξουν ΑΠΛΑ ότι είναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. 

Ψυχολογικά, η επίδραση στα παιδάκια θα είναι πολύ τραυματική. Μην το κάνουν. Αν αυτοί οι ειδικοί φοβούνται, να κρατήσουν τον φόβο τους και να κλειδαμπαρωθούν στα σπίτι τους αν φοβούνται μην πεθάνουν. Να σταματήσουν όμως να διασπείρουν προς τα έξω την κατάσταση της καρδία τους. Όσο αναφορά την επιστημονική τους κατάρτιση και τα άρθρα τους, δεν μας τυφλώνουν με αυτά, γνωρίζουμε πως κινείται και αυτός ο χώρος. Δεν είναι χώρος στρωμένος μα λουλούδια αλλά με μεγάλα αγκάθια. Υπάρχει φιλοδοξία, κενοδοξία, ματαιότητα και άκρατος ανταγωνισμός. 

Επίσης όσο αφορά το σλόγκαν της ατομικής ευθηνής, έτσι όπως την ορίζουν και μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά, απλά την πετάμε στα σκουπίδια. Ο άνθρωπος έχει ευθύνη πρώτα απέναντι στην ΘΕΟ, διότι του χάρισε μια ζωή χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα, εντελώς δωρεάν. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. 

Ο άνθρωπος βρίσκει το νόημα και τον σκοπό του μόνο στον Θεό. Ο Θεός επειδή είναι ΤΡΙΑΔΑ Πρόσωπων καλεί τον άνθρωπο να ζήσει όπως ο ΙΔΙΟΣ ο Θεός ζει, δηλαδή σε μία διαρκή κοινωνία μεταξυ Προσώπων. Μόνο αυτός ο τρόπος ζωής μπορεί να υγιαίνει τον άνθρωπο. 

Όλοι οι άλλοι ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ τρόποι, “του μείνετε μακριά για να σωθούμε“, δεν μας ενδιαφέρουν, διότι απλά αρρωσταίνουν τον άνθρωπο. 

Όσο αναφορά με την ατομική ευθύνη…
Όσοι θέλουν να επιβιώσουν από την μάστιγα του ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ας βάλουν
το ΦΙΜΩΤΡΟ και το ΣΑΜΑΡΙ που τους υποδεικνύουν και ας ΦΥΛΑΧΤΟΥΝ 

Τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ όπως προτάσσει και η Δημοκρατία
αφήστε τους να αποφασίσουν αυτοί,
τι θα κάνουν με την ζωή που τους χάρισε ο Θεός. 

Ευάγγελος Βάρθης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου