MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Άστραψε και βρόντηξε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά της –παντελώς ανύπαρκτης!- «ρωσσικής απειλής», σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες:

«Η δηλητηρίαση του πρώην Ρώσσου διπλού κατασκόπου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία εξαιρετικά σοβαρή επίθεση εναντίον μίας χώρας του ΝΑΤΟ και αν η Ρωσία επιδιώκει τη σύγκρουση, θα είμαστε σε θέση να υπερασπισθούμε όλα τα μέλη μας».

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που αρνήθηκε να πάρει θέση για την απαγωγή και ομηρία των 2 Ελλήνων στρατιωτών και που προέτρεψε την Ελλάδα «να τα βρει» με την Τουρκιά, την οποία χαρακτήρισε «πολύτιμη σύμμαχο»!

Συμπέρασμα: το ΝΑΤΟ μας «προστατεύει» από ανύπαρκτες ρωσσικές απειλές, αλλά όχι από τις υπαρκτές τουρκικές! Τι μας χρειάζεται, λοιπόν;

Πηγή : ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου