MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων: Δεν κάμπτεται το φρόνημά μας από τρομοκρατικές επιθέσεις

( Σ.Σ.: Σωστά!... Δεν μπορείς να τρομοκρατήσεις, τους τρομοκράτες! )

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει με ανακοίνωσή της την επίθεση στην εισαγγελέα Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση την Τετάρτη στα Εξάρχεια, ξεκαθαρίζοντας... ότι στόχος ήταν η εισαγγελική λειτουργός. Το φρόνημά μας δεν κάμπτεται με ενέργειες όπως αυτή της επίθεσης σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση .. 

Αναλυτικότερα όλη η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει τα εξής:«Με αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Γ. Τσατάνη, τρίτη κατά σειρά σε διάστημα πέντε μηνών κατά συναδέλφων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει απερίφραστα για ακόμα μία φορά τέτοιες ενέργειες που προσπαθούν, πλην όμως μάταια, να κάμψουν το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών λειτουργών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου