MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Συγκλονιστικό βίντεο: Οι Ρώσοι πολίτες προειδοποιούνται να προετοιμαστούν για πυρηνική επίθεση!

Mε τηλεοπτική μήνυμα η ρωσική κυβέρνηση προειδοποίησε όλους τους πολίτες της για πιθανή πυρηνική επίθεση, η οποία θα διενεργηθεί από τις ΗΠΑ και τους συνιστά να εντοπίσουν το πλησιέστερο πυρηνικό καταφύγιο που είναι πλησιέστερα στις οικίες τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό!

Εκτιμάται ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πίσω από τo τηλεοπτική μήνυμα, το οποίο προφανώς ως στόχο να ενώσει τη χώρα ενάντια σε έναν κοινό εχθρό.

Σύμφωνα με άρθρο μας ( Μετάπτωση των ΗΠΑ σε κατάσταση «DEFCON-3» – Aντίστροφη μέτρηση για σύγκρουση με τη Ρωσία (βίντεο), αναφέραμε ότι παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει καθώς οι ΗΠΑ προχώρησαν στην μετάπτωση πυρηνικής ετοιμότητας επιπέδου DEFCON 3 ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνει και μετάπτωση σε DEFCON 2 αρκετά σύντομα.

Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε «κίτρινο συναγερμό».

Το CNN ανακοίνωσε: «Δεν είναι ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος. Δεν είναι καν μια «βαθιά ψύχρα». Είναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση».

Οι εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν φθάσει σε επίπεδα πέρα και πάνω από τον ψυχρό πόλεμο ειδικά την πρόσφατη εβδομάδα, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. 

Πρόκειται για ένα απευκταίο τρομακτικό σενάριο που θα βυθίσει τον πλανήτη στην απόγνωση , στον θάνατο και την καταστροφή , έχοντας παράλληλα εκατομμύριο των εκατομμυρίων θύματα και από τις δύο πλευρές.

Οι ταινίες του Χόλιγουντ που είχαν ανάλογο θέμα, θα είναι στην κυριολεξία «παιδικά χαρά» σε αυτό που έρχεται .

Δείτε το βίντεο



Πηγή : pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου