MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η Ευρωζώνη στα Πρόθυρα του Οικονομικού ΧΑΟΥΣ!! Η Χώρα που «ΚΑΙΕΙ» την Ένωση!!!

Εμπειρογνώμονας προειδοποιεί: Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Ευρωζώνη. Η Γερμανία βυθίζει την Ένωση σε Οικονομικό Χάος… 

Η οικονομία της Γερμανίας και κατ επέκταση ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να.. συγκλονιστεί μετά το ιστορικό Brexit. 

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών πιστεύει ότι το σοκ του Ιουνίου μπορεί να γίνει αισθητό στο Βερολίνο και σε όλη την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. 

Η γερμανική οικονομία θα επηρεαστεί περισσότερο από τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης λόγω της εξάρτησής της από τις εξαγωγές, σύμφωνα με τη νέα έρευνα του Ινστιτούτου. 

Ένας εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα και μετά από δύο χρόνια, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν θα εξακολουθεί να είναι κάτω από το επίπεδο που θα ήταν χωρίς το σοκ αυτής της αβεβαιότητας». 

Ο οικονομικός αναλυτής Marc Biese προέτρεψε την Άνγκελα Μέρκελ να διατηρήσει στενούς δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή 750.000 θέσεις εργασίας βασίζονται στις εξαγωγές της Μάγχης. 

Μιλώντας τον περασμένο μήνα, είπε: «Στη Γερμανία υπάρχει ένα πολύ ισχυρό κομμάτι του βιομηχανικού τομέα που διατηρεί εντατικές εμπορικές συμφωνίες με το Ηνωμένο Βασίλειο».


 
 
 


Πηγή : https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου