MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ


Peter Schiff: Επίκειται άμεση οικονομική κατάρρευση στις 28 Μαΐου 2016

Ο Peter Schiff, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής παγκόσμιας στρατηγικής για την Euro Pacific Capital, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια ακόμη φορά. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη toy στο Fox Business, o Schiff προειδοποιεί ότι εφ ‘όσον η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ συνεχίζει να μπλοφάρει για ότι πρόκειται να αυξήσει τα επιτόκια, οι εύκολες οικονομικές πολιτικές της το μόνο που κάνουν μόνο είναι να καθυστερούν την αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση. 


Αυτή η κατάρρευση θα είναι παγκόσμια και θα μειώσει όχι μόνο το δολάριο αλλά και όλα τα άλλα νομίσματα fiat, καθώς είναι θεμελιωδώς διαφορετική. Η κατάρρευση των νομισμάτων θα οδηγήσει στην κατάρρευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του χαρτιού. Οι επιπτώσεις σε αυτό θα έχει απίστευτα αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο.

 
Πηγή : hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου