MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Έκρυθμη η κατάσταση στην Αθήνα - Επεισόδια σε εξέλιξη στα Εξάρχεια

Επεισόδια σε εξέλιξη στα Εξάρχεια. Νωρίτερα αναρχικοί επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με αποτέλεσμα να διαλύσουν την πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Προς τα Εξάρχεια κατευθύνεται αυτή την ώρα ο μεγάλος όγκος της πορείας αναρχικών οργανώσεων για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου με βόμβες μολότοφ από τη μία μεριά και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί.

Οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, ενώ συνεχίζεται η ένταση και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο έβαλαν φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Εξάρχεια.

Νωρίτερα, κατά την έναρξη της πορείας ένταση προκλήθηκε όταν νεαροί πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου