MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Στο βρώμικο πόλεμο της Προπαγάνδας η φοβισμένη Τουρκία …δείχνει και το παίζει Υπερδύναμη!

Στο βρώμικο πόλεμο της Προπαγάνδας η φοβισμένη Τουρκία για να δείξει την πολεμική της Μηχανή επιστρατεύει τα πάντα και μάλιστα σοβαρά δήθεν έντυπα & site παρουσιάζουν την Στρατιωτική Ισχύ της Τουρκίας περίπου ώς Υπερδύναμη! 

Το Business Insider κάνει μία καταγραφή και ανάλυση της δύναμης πυρός που θα έχει η Τουρκία. Μάλιστα αναφέρει πως δεν θα πρέπει να παραξενεύει κανένα η ευκολία με την οποία η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέρριψε το ρωσικό SU-24, αφού ο τουρκικός στρατός διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και οπλικά συστήματα, με κάποια από αυτά να είναι αμερικανικής προέλευσης.

 

Για να τα βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά : Τα τουρκικά F-16 δεν έχουν καμιά σχέση με το Ρώσικο SU-24 που είναι βομβαρδιστικό και παλαιάς τεχνολογίας …Τι θα έκαναν τα Τούρκικα απέναντι στα σύγχρονα Ρώσικα SU-35… (φώτο) 


δεν μας λέει το έγκυρο Business Insider; Να αναφέρουμε αριθμούς Μαχητικών από την Ρωσική πλευρά περιττό! 


Η πολεμική αεροπορία της Τουρκίας διαθέτει περίπου 300 αμερικανικής κατασκευής μαχητικά πολλαπλών ρόλων με τα F-16 (όπως αυτό που χτύπησε το ρωσικό) να είναι ο «ηγέτης» των αιθέρων. (Πόσα απο αυτά είναι απαρχαιωμένα F-5 και κλπ;) 


Η Τουρκία έχει στην κατοχή της 10 drones παρακολούθησης, όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί στη Γάζα…(Τα ρώσικα αντίστοιχα ξεπερνούν τα 200 απο τα γνωστά που ξέρουμε !)


Παράλληλα έχουν στη διάθεση τους και είναι ετοιμοπόλεμα και τρία επιθετικά drones αμερικανικής κατασκευής εξοπλισμένα με πυραύλους Hellfire. Τα συγκεκριμένα drones έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν και να χτυπούν στόχους χωρίς να γίνονται αντιληπτά από τις εχθρικές δυνάμεις. 

Δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε τις δυνατότητες των Ρώσικων διηπειρωτικών πυραύλων ,ούτε τα ιπτάμενα της Κασπίας θάλασσας που είναι περίπου αόρατα! 


Ελικόπτερα Black Hawk που χρησιμοποιεί ο στρατός των ΗΠΑ διαθέτει και η Τουρκία, ενώ έχει υπογράψει συμφωνία για ακόμα 115….(Πόσα έχουν μείνει και επιχειρούν ακόμη από 20 που έχει αγοράσει και έχουν πέσει πάνω από πέντε εκτός από αυτά που έριξαν οι Κούρδοι με φορητούς Α/Α)


Το όπλο Panter χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό και έχει εμβέλεια 25 μίλια…εδώ δεν υπάρχει σύγκριση είναι απλά για γέλια!


Ενα ακόμα όπλα που έχουν στα χέρια τους οι Τούρκοι είναι επίσης αμερικανικό πυραυλικό σύστημα MGM-140, το οποίο έχει την ικανότητα να χτυπάει στόχους που βρίσκονται σε απόσταση 100 μιλίων. (Να αναφέρουμε τους Πυραύλους που από το Καλίνινγκραντ οι ρωσικοί πύραυλοι «Iskander» σημαδεύουν κατευθείαν «το γερμανικό κοινοβούλιο» ή είναι και αυτό περιττό;) 


Εκτός όμως από τα αμερικανικής προέλευσης εξοπλιστικά συστήματα, ο τουρκικός στρατός διαθέτει και οπλισμό, ο οποίος κατασκευάζεται εντός των συνόρων και περιλαμβάνει από τανκς, συστοιχίες πυραύλων, πολεμικών πλοίων. 


Επιπλέον ο τουρκικός στόλος διαθέτει 13 γερμανικής κατασκευής υποβρύχια Τύπου 209. Κάθε ένα από αυτά είναι εξοπλισμένο με 14 τορπίλες και πυραύλους που μπορούν αν πλήξουν στόχους, διασφαλίζοντας έτσι ότι η Τουρκία παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη και στη θάλασσα….Σώπα! 


Ρωσικό αόρατο υποβρύχιο εξοπλισμένο με πυραύλους τύπου cruise μεγάλου βεληνεκούς, έπλεε επί ένα μήνα στα νερά του Κόλπου του Μεξικού στις ακτές των ΗΠΑ. Εντοπίστηκε μόνο όταν εγκατέλειπε την περιοχή αυτή. 


Για δείτε και αυτό…

Ακόμη και η Ελλάδα εν μέσω Κρίσεως έχει αναβαθμίσει τα τύπου 209 που είναι πλέον απαρχαιωμένα… Να αναφέρουμε εδώ για το αόρατο υποβρύχιο των Ρώσων που το είχαν χάσει για πέντε ημέρες στη Μεσόγειο οι Νατοικοί και οι Τούρκοι πρόσφατα ή είναι και αυτό περιττό 

Συμπέρασμα: Η Τουρκία δεν μπορεί καν να τα καταφέρει Στρατιωτικά με μια χούφτα ξυπόλητους Κούρδους με λιανοντούφεκα …Να το παίζει Υπερδύναμη στα χαρτιά με τις πλάτες του ΝΑΤΟ και με τις πένες κοντυλοφόρων (χωρίς πληρωμή;..Δε λέει ,ούτε εμείς τα τρώμε αμάσητα αυτά παίδες! 

Πηγή : veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου