MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αίσχος!!!

Η έναρξη των διαπραγματευτικών διαδικασιών για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασφαλώς και δεν αποτελεί διπλωματικό επίτευγμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ. Μόνο ντροπή και οργή προκαλεί η ανυπαρξία της ελληνικής κυβέρνησης και η πλήρης αδυναμία της να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα.

Αντί το βέτο να είναι η μόνη και επιβεβλημένη ελληνική αντίδραση στις ευρωπαϊκές προκλήσεις για την επανεκκίνηση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους, η ελληνική κυβέρνηση προκαλεί με απαράδεκτες δηλώσεις και φωτογραφήσεις των Πρωθυπουργών Τσίπρα και Νταβούτογλου. 

Ο κ. Τσίπρας όφειλε να καταγγείλει τους Ευρωπαίους για υποκρισία, διγλωσσία και καιροσκοπισμό. Μπρος στον εκβιασμό των Τούρκων για το προσφυγικό, τύφλα να έχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία παραβιάζονται συστηματικά από την Τουρκία. Τι και αν η Τουρκία δεν συμμορφώνεται με κανένα ψήφισμα του Ο.Η.Ε. και συνεχίζει να κατέχει τα εδάφη της Κύπρου και εξακολουθεί να παραμένει εισβολέας σε άλλο ευρωπαϊκό κράτος? 

Στον διπλωματικό κατήφορο και ο δοσίλογος Πρόεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης, ο οποίος, μόνο που δεν χειροκρότησε τις διπλωματικές επιτυχίες των Τούρκων εισβολέων για την έναρξη των διαπραγματευτικών διαδικασιών. Δεν φαίνεται να σέβεται ούτε τους Κύπριους πρόσφυγες, ούτε τους 1.619 αγνοούμενους κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Θεωρεί ότι η Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να αξιώνει την ένταξή της στην Ευρώπη!!! 

Η ιστορία θα τους (ελληνικά και κυπριακά πολιτικά περιττώματα) κατατάξει στους προδότες του ελληνισμού και ο ελληνικός λαός θα ζητήσει ευθύνες για την εθνική ζημία που του προκάλεσαν. Αυτή την φορά θα λογοδοτήσουν και για τα προηγούμενα πολιτικά και στρατιωτικά κατακάθια που κατακερμάτισαν τον ελληνισμό και πασχίζουν να τον αφανίσουν. Αίσχος… 

Λεωνίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου