MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΣΟΚ: Τηλεοπτικοί Δημοσιογράφοι παραδέχονται ότι υπάρχουν Διαπλεκόμενα ΜΜΕ!

Γιατί Αρνήθηκαν να απαντήσουν Δημοσιογράφοι απο MEGA, Σκαι;‏

Ένα πολυ διαφορετικο Γκαλοπ από τα συνηθισμένα διεξήγαγε ο Σπυρος Πριφτης.

Συνηθως στα Γκαλοπ οι διαφορες δημοσκοπικες Εταιρίες ( Με αποτυχημενα αποτελεσματα-και μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα-σκοπίμως, η οχι )
Ρωτουν πολιτες να απαντησουν για τα Πολιτικα δρωμενα που διαδραματιζονται στην Χωρα μας! Στην συνεχεια τα αποτελεσματα αυτών των Γκαλοπ,

Δημοσιεύονται σε διαφορα ΜΜΕ.

Με αφορμη τον Αγριο καυγά στον «αέρα» Μπουσδούκου με Ραχήλ Μακρή, με την δεύτερη να ξεστομίσει οτι «Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση»

Αλλα και κατα καιρους δηλωσεις Στελεχών του Συριζα, για Πολεμο που δεχονται απο διαφορα καναλια (ΜΜΕ) Διαπλοκης-Διαπλεκομενα, ο Σ.Πριφτης διεξήγαγε ενα πρωτοτυπο Γκαλοπ, οπου η ερωτηθείς ηταν Δημοσιογραφοι που εργαζονται σε γνωστα Τηλεοπτικα Καναλια, οπως,Εψιλον τν, Star Channel, ΑΝΤ1, ALPHA,MEGA, Σκαι.

Οι δυσκολιες για αυτο το πρωτότυπο εγχείρημα ηταν πολλες, με πολλούς δημοσιογραφους,αν και ανώνυμα, και χωρις να ζηταμε τα στοιχεια τους, οπως πχ, Ονοματεπωνυμο, παρα μονο αν η ιδιοτητα τους ειναι δημοσιογραφοι, αρνηθηκαν να μας απαντησουν, Βλεποντας το Γκαλοπ αυτο καχύποπτα, ρωτώντας ποια εταιρεία το διεξαγει-πως ονομαζομαι-απο που τηλεφωνώ-περιοχη κτλ, ( Ουτε τρομοκρατες να ειμασταν σε ανακριση, τοσες ερωτησεις!) Για να απαντησουν, αυτες τις 7 απλες ερωτησεις!

( Στο ερωτηματολογιο αυτο, δεν θα δειτε καμια απαντηση απο τους δημοσιογραφους του MEGA, Σκαι, για τον λογο οτι αρνηθηκαν να συμμετέχουν σε αυτο το Γκαλοπ, παρα την προσπαθεια μου επί 2 μερες, να βρω ενα δημοσιογραφο να μιλησει! Τι στο καλο; Καθεστως Βορειας Κορεας εχουν σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα καναλια;)

1) Πιστευετε οτι η Κυβερνηση Διαπραγματεύεται σωστα με τους Δανειστες μας;
ΝΑΙ ) Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, ALPHA
ΟΧΙ ) Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Star Channel, ΑΝΤ1 

2) Βλεπετε μια Συμφωνια με τους Δανειστες μας, και υποχωρηση του Συριζα απο τις κοκκινες γραμμες του << Θεωρειτε οτι κατι τετοιο ειναι σωστο;>> 

ΝΑΙ ) Απατησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν , Star Channel, ΑΝΤ1, ALPHA
OXI ) 0

3) Στην περιπτωση που η Ελληνικη Κυβερνηση δεν υποχωρει στις Διαπραγματευσεις, και στις κοκκινες γραμμες που εχει θεσει, εσεις ποιο ενδεχομενο θα προτιμουσατε να γινει?

1) Δημοψηφισμα : Υπερ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel
2) Εκλογες : Υπερ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : ΑΝΤ1
3) Νεα Συγκυβερνηση,με την συμμετοχη των Κομματων της Αντιπολιτευσης : Υπερ Δημοσιογράφος απο : ALPHA

4) Ειστε ευχαριστημένος-οι με τα Κομματα της Αντιπολιτευσης;

1) ΟΧΙ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel, ΑΝΤ1, ALPHA
2) ΝΑΙ 0

5) Ειστε ευχαριστημένος-οι με την Κυβερνηση του Συριζα;

1) ΝΑΙ Δημοσιογράφος απο : ΑΝΤ1
2) Ισως-50-50 Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel
3) ΟΧΙ Δημοσιογράφος απο : ALPHA 

6) Το σεναριο της πτωσης της Κυβερνησης Συριζα απο την Εξουσια, και την επαναφορα Καραμανλη στην Πρωθυπουργια θεωρειται το σεναριο αυτο εφικτο?

1) ΝΑΙ Δημοσιογράφος απο : Star Channel
2) ΟΧΙ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, ΑΝΤ1, ALPHA 

7) Διαφορα στελεχη του Συριζα κατηγορουν τα ΜΜΕ ως Διαπλεκομενα; 
Συμφωνείτε;

1) ΝΑΙ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel, ΑΝΤ1
2) ΟΧΙ Δημοσιογράφος απο : ALPHA 

Τα συμπερασματα απο αυτο το Γκαλοπ, ειναι οτι ολοι οι ερωτηθέντες δημοσιογραφοι πιστευουν σε ενα Συμβιβασμο με τους Δανειστες μας, και υποχωρηση του Συριζα απο τις κοκκινες γραμμες του. Αλλα η Σουπερ και Σοκαριστικη Ειδηση Βγαινει απο την τελευταια ερωτηση που σχεδον ολοι οι δημοσιογραφοι πλην ενος, απαντησαν οτι Συμφωνουν με τις Κατηγοριες Συριζα, οτι υπαρχουν διαπλεκομενα ΜΜΕ! Λετε για αυτο να μην ηθελαν να απαντησουν οι πολυασχολοι Δημοσιογραφοι του MEGA, Σκαι. Τι ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ;

Στα αλλες ερωτησεις, οι απαντήσεις ειναι ισορροπημένες, εκτος της ερωτησης που αφορα την επαναφορα Καραμανλη στην Πρωθυπουργια, η πλειοψηφία τον ερωτηθεντων δημοσιογραφων πλην ενος, δεν θελει (πιστευει) αυτο το Σεναριο! Δεν ξερω αν καταφερα να σας δωσω την γενικη εικονα αυτου του Γκαλοπ, για το τι πιστευουν οι Δημοσιογραφοι.

Εγω παντως εβγαλα τα συμπερασματα μου, με τις απαντησεις τους στην τελευταια ερωτηση! Εσεις;


email: spyros.priftis76@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου