MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Κάνε το όπως ο Σαμαράς…

(Σ.Σ. : Άρα κατά την λογική της κυβέρνησης , πρέπει να καταργήσουμε την Δημοκρατία στην  χώρα μας, και το σύστημα διακυβέρνησης  για να ευχαριστήσουμε ένα ξένο οίκο "Αξιολόγησης", δηλαδή, μια Ανώνυμη Εταιρία) 

Η Σοφία Βούλτεψη διαψεύδει τον εαυτό της στα χνάρια του ψεύτη Πρωθυπουργού… 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση… Η κυβέρνηση, σκόπιμα και δόλια, λειτουργεί απειλώντας και εκβιάζοντας… Γιατί; Πρέπει να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των «μεγάλων αφεντικών»… Έτσι λειτουργεί και τώρα ενόψει της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας… 

Οι απειλές και οι εκβιασμοί βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα των κυβερνητικών βουλευτών, αφού δεν υπάρχει και κανένας άλλος τρόπος να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι… Όσο για την Ελλάδα… Αυτή την καίνε συνεχώς τα τελευταία χρόνια για χάρη της Ευρώπης… Τώρα θα τους τους πιάσει ο πόνος;

Σήμερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι«έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός».

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με την ίδια μάλιστα να στέλνει ανακοίνωση… αμφισβήτησης, τονίζοντας τα εξής:

«Στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του «Μέγκα», μεταξύ άλλων στα οποία αναφέρθηκα όσον αφορά στα μηνύματα και δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έκανα αναφορά και στην έκθεση του διεθνούς οίκου Moody’s περί «αρνητικού πιστωτικού γεγονότος», καθώς και στις υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους χωρών όπως η Γαλλία και η Φινλανδία. Είναι προφανές ότι ουδέποτε υιοθέτησα κάτι τέτοιο, καθώς η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει τη χώρα από κάθε κίνδυνο.

Ωστόσο, είναι απορίας άξιο πώς μια αναφορά σε ένα γεγονός, μπορεί τελικά να διαστρεβλώνεται και να εμφανίζεται ως …«δήλωση», κάτι το οποίο δεν συνέβη.
Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν πως οι αναφορές των διεθνών οίκων είναι περισσότερο επικίνδυνες από δηλώσεις για μονομερή διαγραφή του χρέους, μη καταβολή των τοκοχρεολυσίων και «σκληρές διαπραγματεύσεις» από «σκληρά καρύδια», υπό τους ήχους νταουλιών, ζουρνάδων και λυρών…»

Πάντως, στο βίντεο, το λέει καθαρά (00.21)…


Τι σου κάνει η απίστευτη προσκόλληση στον Αντώνη Σαμαρά… Τι σου κάνει η απίστευτη θέληση για εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών και της Ευρώπης… Έτσι και ο Έλληνας Πρωθυπουργός… Άλλα λέει στα ΜΜΕ και στον κόσμο και άλλα πραγματοποιεί επί χάρτου… Πάντα σε βάρος της χώρας του και των Ελλήνων Πολιτών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου