MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Εφορία θα μπουκάρει στο σπίτι σου ενώ θα είσαι βυθισμένος στον καναπέ σου!

Στη χώρα της ατιμωρησίας πολιτικών και κρατικών παραγόντων, όπου ο λαός έχει βυθιστεί στον καναπέ του και περιμένει τη σωτηρία του από τους πολιτικούς, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και αυτή η διολίσθηση.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, έπειτα από ερώτημα του κ. Χαρδούβελη, αποφάνθηκε ότι μπορεί η Εφορία να μπουκάρει στα σπίτια, να παραβιάζει το οικιακό άσυλο, χωρίς καν την παρουσία εισαγγελέα και χωρίς προειδοποίηση, προκειμένου να κάνει ξαφνική έρευνα και να κατάσχει χρήματα και διάφορα περιουσιακά αντικείμενα, σε περίπτωση που υπάρχει έστω υπόνοια για φοροδιαφυγή..

Εννοείται πως αυτή η απόφαση είναι αντισυνταγματική και ταυτόχρονα παραβιάζει τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για το οικιακό άσυλο και την κατ’ οίκον έρευνα. Ποιος όμως θα είναι ο υπεύθυνος για αυτή την αντισυνταγματική και παράνομη εξέλιξη;

1) Οι εφοριακοί που θα μπουκάρουν στα σπίτια; Όχι, αυτοί θα ισχυριστούν ότι εκτελούν εντολή του Υπουργού.

2) Ο υπουργός Οικονομικών; Όχι, αυτός θα ισχυριστεί ότι έχει γνωμάτευση του ΝΣΚ.

3) Το ΝΣΚ; Όχι, αυτό θα ισχυριστεί ότι η νομική γνώμη του είναι ελεύθερη και δεν υπόκειται σε πειθαρχικό ή ποινικό έλεγχο.

Ποιος τελικά είναι υπεύθυνος στην Ελλάδα της "δημοκρατίας"; ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Βλέπουμε λοιπόν, πως κανένας, πολιτικός ή κρατικός παράγοντας, δεν είναι υπεύθυνος στην σημερινή Ελλάδα, για την παραβίαση του Συντάγματος, ούτε υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο για να κρίνει αυτή την αντισυνταγματική ενέργεια. Στη σύγχρονη Ελλάδα της μεταπολιτευτικής "δημοκρατίας", μόνοι υπεύθυνοι είναι οι πολίτες και όχι αυτοί που αποφασίζουν για τους πολίτες.

Αντίθετα στην Αρχαία Αθήνα, εκείνος που εισηγούταν τη λήψη μιας απόφασης ήταν προσωπικά υπεύθυνος, τόσο για το εάν η πρότασή του παραβίαζε κάποιο νόμο, όσο και για το κακό αποτέλεσμα της απόφασης.



Και τώρα για να δούμε. Ποιανού εφοριακού θα στάξει το πρώτο αίμα;

Του Στρατή Μαζίδη

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ποιου κράτους;), μερικοί δηλαδή καλοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι από όλους εμάς, αποφάσισαν πως οι υπάλληλοι της Εφορίας μπορούν να μπουκάρουν στα σπίτια των πολιτών όποτε θέλουν αν υπάρχει χρέος στην εφορία ή ένδειξη φοροδιαφυγής.
Μάλιστα! Χρέος; Τι χρέος; Αυτό που μας δημιούργησαν ενώ δεν είχαμε, με τους υπέρογκους φόρους;

Και τι σημαίνει πχ ενδείξεις φοροδιαφυγής; Διότι και μια άνεργη οικογένεια που ζει πχ ακόμη στο σπίτι της γιατί κάποιοι την τσοντάρουν κι έχει ας πούμε ένα αποκούμπι, θεωρητικά σε πρώτη φάση, υποψία φοροδιαφυγής θεμελιώνει.

Κι αναρωτιέμαι, ποιανού εφοριακού θα στάξει το πρώτο αίμα; Το ξαναλέω και ας το λάβουν πολύ σοβαρά υπ'όψιν όσοι εφοριακοί τυχόν το διαβάσουν.

Είναι άλλο να καταφθάνουν τα ραβασάκια και εντελώς διαφορετικό να μπουκάρει ο πάσα ένας στο σπίτι σου, στο άσυλό σου.

Θα μπει λοιπόν ο εφοριακός στο σπίτι, θα εξευτελίσει το άσυλο και τους ενοίκους και θα αρχίσει να ψάχνει;

Και τι θα κατάσχει; Πχ το σταυρό που χάρισε κάποτε η πεθερά στη νύφη και ήταν κειμήλιο ή το δαχτυλίδι της γιαγιάς από το Αϊβαλί; Ή μήπως την εικόνα του Αη Γιώργη που είναι 150 ετών;

Ή θα πέσει πάνω στο φάκελο με τα πχ 5,6,7 10.000 ευρώ που είχε κάποτε μαζέψει η οικογένεια και κοιτά να την περάσει.

Και θα τα κατάσχει; Θα διανοηθεί να απλώσει το χέρι του; Και μετά; Θα περιμένει να βγει όρθιος ή ξαπλωτός; Αρτιμελής ή λειψός; Ζωντανός ή νεκρός;

Για βγείτε στην κοινωνία κύριοι και μιλήστε με απελπισμένους ή στριμωγμένους ανθρώπους να σας πουν τι θα κάνουν αν τολμήσει κανείς να διαβεί την πόρτα του σπιτιού τους.

Διότι κάποια στιγμή κάποιου το μάτι θα γυρίσει ανάποδα (δε θέλει πολύ πλέον), κάποιος πάνω στη δίκαιη οργή του θα σεληνιαστεί και τότε θα απαντηθεί το ερώτημα του τίτλου για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου σε αυτή τη χώρα και όποιον πάρει ο Χάρος.

Πηγή :  http://www.freepen.gr



Μέτρα παγκόσμιας χούντας στην Ελλάδα! 

Μέτρα παγκόσμιας χούντας στην Ελλάδα με την σφραγίδα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. 

Κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας δίχως δεύτερη κουβέντα. Καταργείται το άσυλο του σπιτιού!

Τώρα που είναι καλοκαίρι και οι περισσότεροι απολαμβάνουν τα «μπάνια του λαού», μέτρα παγκόσμιας χούντας περνάνε στην Ελλάδα. Αντί να πέσουν οι φόροι και να μειωθούν οι δαπάνες ή να βρεθούν οι πραγματικοί φοροφυγάδες, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS, προχωράει σε γνωμοδότηση-σοκ που επιτρέπει σε εφοριακούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου ή την επιχείρησή σου, προκειμένου να ψάξουν να βρουν «ζεστό χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά πράγματα (κοσμήματα, έπιπλα, τηλεοράσεις κ.α.) για την είσπραξη οφειλομένων. Μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα!

Η απόφαση εκδόθηκε με πλειοψηφία (14-10 ψήφων) από την Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) απαντώντας σε ερώτημα του υπουργείου Οικονομικών. Τι σημαίνει αυτό; Κινητός και ακίνητος πλούτος στο Δημόσιο και από εκεί μέσω Αγγλικού Δικαίου στους παγκοσμιοποιητές των πολυεθνικών και των οικονομικών οίκων! Ακριβώς όπως σας το είχαμε γράψει (θυμηθείτε εδώ κι εδώ). Αν μάλιστα καθιερωθεί και περιουσιολόγιο, τότε το κράτος, όργανο-παρακλάδι της παγκόσμιας κυβέρνησης που επιδιώκεται να επιβληθεί επίσημα, θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι έχει ο καθένας.

Αν οι πολίτες δεν έχουν να εξοφλήσουν, τότε τους περιμένουν αυτόφωρες διαδικασίες. Θα συλλαμβάνονται και αν καταδικαστούν θα μπαίνουν στην φυλακή. Και αυτό ακόμη και για χαμηλά ποσά!

Καταργείται λοιπόν το άσυλο της οικίας του πολίτη, και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να δεχτεί εφοριακή «εισβολή». Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών πάει περίπατο.

Αυτόν τον κόσμο θέλουν οι δήθεν «ανθρωπιστές» της παγκοσμιοποίησης. Έναν κόσμο με δούλους ελεγχόμενους χωρίς περιουσία. Ακριβώς όπως στην Σοβιετική Ένωση ή στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Χίτλερ και μετέπειτα στην σοσιαλιστική DDR. Περαστικά μας!

Πηγή :  pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου