MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Πρώην στελέχη της Goldman Sachs και του George Soros στήνουν εταιρείες ειδικού σκοπού για επενδύσεις στα ακίνητα της χώρας!

Τον απρίλιο του 2011 σε ταξίδι αστραπή που είχε πραγματοποιήσει στην χώρα μας ο μεγαλοεπενδυτής George Soros , παρευρέθη σε κοινή εκδήλωση επιχειρηματιών και πολιτικών παρουσία του τότε πρωθυπουργού Γιώργου παπανδρέου. Στην συγκεκριμένη παρουσία ο εν λόγω επενδυτής παρουσίασε τις προθέσεις του να επενδύσει στη χώρα σε τουριστικά ακίνητα.

Σήμερα εκτελείτε κατά γράμμα από την κυβέρνηση ντίλερ των διεθνών κερδοσκόπων η πολιτική αρπαγής δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας.
Αχυράνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται μπροστά και είναι πρώην στελέχη του επενδυτικού fund George Soros αλλά και της Goldman Sachs με εταιρείες ειδικού σκοπού εξαγοράζουν περιοχές ολόκληρες και επενδύουν σε τουριστικές μονάδες με επιχορηγήσεις εκατομμύριων ευρώ από τον κρατικό προύπολογισμό

Η εν λόγω εταιρεία είναι η 22η κατά σειρά με την επωνυμία όπως την βλέπετε και η οποία θα λειτουργεί βάσει του θεσμικού πλαισίου που ορίζει τον τρόπο αυτών των εταιρειών. To ποιοι απαρτίζουν τα Δ.Σ. των εταιρειών αυτών, αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές.


Σύντομα ιδιωτικά ακίνητα φιλέτα τα οποία η πολιτική αρπαγής της κυβέρνησης με τις δυσβάστες φορολογίες που εφαρμόζει θα περάσουν στα χέρια ξένων fund. Μένει να δούμε την εξέλιξη του δράματος που ετοιμάζουν οι συντεχνίες ντίλερ υπουργών με τα κοράκια των διεθνών αγορών

Τα παραπάνω στοιχεία απο τον Πάνο Λελιάτσο,Υπ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ν. Έβρου
Πηγή : logiosermis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου