MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Έκραξαν» το Βενιζέλο που βρέθηκε σε κλοιό στη Λάρισα

Φρούριο θύμιζε ο χώρος πέριξ του θεάτρου, κοντά στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης απ” όλη τη χώρα.

Στο πεζόδρομο βρέθηκαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες οι οποίοι παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. 

 



Κάποια στιγμή η ένταση ξεπέρασε τα όρια, εκτροχιάζοντας την κατάσταση. Η ενέργεια των αστυνομικών δυνάμεων να απωθήσουν μερίδα των διαμαρτυρομένων που βρέθηκαν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου και να την σπρώξουν δια της βίας στο χώρο μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από εμπόρους που είδαν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους να κινδυνεύουν.


Πηγή : onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου