MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ NTΡΟΠΗ: ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞEΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-MAKELEIO.GR)
 
Βρίσκουν και τα κάνουν ... εδώ υπάρχει συνυπευθυνότητα εκπαιδευτικών και γονιών. 

Όφειλαν να έχουν αρνηθεί να συμμετάσχουν σε μια τόσο προσβλητική για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, παρέλαση - παρωδία.

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...και ο νεοέλληνας, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ!

Πόπη Σουφλή 


Με τη μαθητική παρέλαση σε συνθήκες αστυνομοκρατίας λατινικών καθεστώτων χούντας και στέρησης ατομικών ελευθεριών, άνοιξε σήμερα το πρωί η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Απάτριδες μειοδότες πολιτικοί καγκέλωσαν το Σύνταγμα με κλούβες των αντιπαθέστατων Σωμάτων Καταστολής. Των ΜΑΤ και ΜΕΑ που περιμένουν τα ψίχουλα των Τσολάκογλου ως επιβράβευση των υπηρεσιών στο καθεστώς. Καθημερινά τα πολιτικά ανδρείκελα γίνονται όλο και πιο μισητά.

Δείτε το

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του MAKELEIO.GR για να φρίξετε πως κατάντησαν από το φόβο τους τις Μεγάλες Εθνικές Εορτές του Γένους. Μέχρι να τις καταργήσουν.











Πηγή : http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου