MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΤΑΞΙΧΑΡΧΟΣ ΤΖΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ

«Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ»

H ΕΛΑΣ απαγόρεψε την προγραμματισμένη συγκέντρωση των εφέδρων ΛΟΚατζήδων στην πλατεία Συντάγματος, αύριο Σάββατο «για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έπειτα απο Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απο της 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι της 12 τα μεσάνυχτα δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα απαγορεύεται στις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας) – Φιλελλήνων – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Λ. Β. Όλγας – αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου – αριστερά Λ. Β. Σοφίας – δεξιά Πλουτάρχου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – Κανάρη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Καποδιστρίου – αριστερά Γ’ Σεπτεμβρίου –δεξιά Σατωβριάνδου – Σωκράτους – αριστερά Λυκούργου – αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.



Δείτε τι έγραψε πριν από λίγο στην πρωσοπική του ιστοσελίδα ο Ταξίαρχος Τζιάκης για την απαγόρευση της συγκέντρωσης των εφέδρων στο Σύνταγμα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο.


 

Δείτε την εντολή της απαγόρευσης:

 



ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;





 

1 σχόλιο:

  1. Δεν συμφωνώ ότι δεν έχουμε δημοκρατία.
    Απλά έχουμε ! ΝΑΙ ! μια δημοκρατική , φασιστική ολιγαρχία .
    Στο όνομα της δημοκρατίας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην χώρα μας .

    politech


    ΑπάντησηΔιαγραφή