MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

"Δημοκρατία" για γέλια, με στικάκια και ποσοστά..

Σημειώσεις του σκηνοθέτη :

Παρακολουθούμε έκπληκτοι , τις συνεχείς εξελίξεις, και  τις συλλήψεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της χρυσής αυγής, και την υποκριτική προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Είναι απίθανος ο Δένδιας.

Εξάρθρωσε μια οργανωμένη εγκληματική συμμορία μεγαλύτερη της Cosa Nostra και της  Γιακούζα μαζί, που απαριθμεί 1 εκατομμύριο περίπου μέλη, πλέον.

Ενδεχομένως , του αξίζει το παράσημο, του ιππότη του εθνικού τάγματος της αξίας, μαζί με το παράσημο του μεγαλόσταυρου του φοίνικα, μιας και η προσφορά του και στην επιστήμη είναι μεγάλη. Έχει βγάλει άχρηστο το Prism των αμερικανών.

Ένα από τα πιο ωραία σημεία, είναι αυτό της «υποκίνησης της συνείδησης», από τα διάφορα MEDIA....
π.χ. Μειώθηκε το ποσοστό στην πρόθεση ψήφου για την χρυσή αυγή ,
και περίπου ένα 2,5% των ψηφοφόρων πάει τώρα στην Ν.Δ.

Τώρα η μετάφραση :
Σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή προκαλέσει εκλογές με τον Α η τον Β τρόπο, θα πρέπει να είναι «καταχωρημένο» , στην συνείδηση των πολιτών , γιατί θα ξαναβγεί η Ν.Δ. όταν γίνουν εκλογές , και γιατί θα ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Σου λένε τα MEDIA, ας πιάσουμε πόρτα για τον χειμώνα, που ξές τι γίνετε καμιά φορά, μην τυχόν μετά κατα λάθος βγούνε αυτοί , και ζητάνε πίσω τα θαλασσοδάνεια.... θα πρέπει να τα επιστρέψουμε ....!

Δηλαδή, οι ορκισμένοι εχθροί ενός κόμματος, με το που έγινε ένα γεγονός, (που δολοφονήθηκε ένα παλικάρι), αμέσως με ένα στόμα μια φωνή, πέρασαν απέναντι, και πήγανε με τον εχθρό τους.  Και μάλιστα του δίνουνε και το προβάδισμα, έναντι του δεύτερου εχθρού του. Καλό.... Ομολογουμένως , ούτε ο Σπίλμπερκ δεν θα το σκεφτόταν....

Έτσι λοιπόν, αν χαλκευτούν στο μέλλον οι εκλογές και βγει η Ν.Δ. (δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε από το μνημόνιο) , να ξέρεις και να μπορείς να δικαιολογήσεις το ποσοστό που έλλειπε από που βρέθηκε.....

Καλό ; 

Ωραίο, ε; 


Αυτό είναι παλιό όμως.... δεν είναι καινούργιο του Σπίλμπερκ..

Είναι Γκέμπελς.
Λέγετε προπαγάνδα.
  
...

Τώρα... Ακούγεται ότι μπήκαν στο σπίτι του Μιχαλολιάκου , και πήρε η αντιτρομοκρατική κάτι όπλα, τον υπολογιστή του και κάτι στικάκια με δεδομένα της «οργάνωσης».

Λοιπόν , ο Μιχαλολιάκος δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Φαντάζομαι πως για τα όπλα θα έχει άδεια, μιας και ο ψυχίατρος ήταν δικός τους και μοίραζε άδειες γενικώς, γιατί αυτοί είναι και λίγο «ψωνισμένοι»  με τα όπλα.   

Όσο αφορά τα δεδομένα από τα στικάκια , και σύμφωνα με το "δεδικασμένο" (βλέπε USB στικάκι , Λαγκάρντ - Βενιζέλος), η δικαιοσύνη, θα ασχοληθεί με αυτά, σε περίπου 3 με 4 χρόνια. Οπότε δεν υπάρχει άγχος, όπως καταλαβαίνετε ....

Μέχρι τότε, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.

- By John.k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου