MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Bild: Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο «πορνείο» της Ευρώπης

Με αφορμή την περίπτωση του χωριού Σααρμπρούκεν στο οποίο λειτουργούν περισσότεροι από 1.000 οίκοι ανοχής η γερμανική εφημερίδα Bild «αγγίζει» τη βιομηχανία του πληρωμένου έρωτα στη χώρα.

Ο τίτλος του άρθρου της είναι αποκαλυπτικός:
«Όχι μόνο στο Σααρμπρούκεν. Η αγορά του πληρωμένου έρωτα έχει «εκραγεί». Γι' αυτό και η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάθε μέρα περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άντρες αναζητούν τον πληρωμένο έρωτα με αποτέλεσμα οι «ροζ» επιχειρήσεις να έχουν ετήσιο τζίρο ένα ποσό της τάξης των 14,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την Γερμανία σε μία ιδιότυπη Disneyland του αγοραίου έρωτα, γεγονός που κατά πως φαίνεται καθόλου δεν ενοχλεί τους Γερμανούς πολιτικούς. Άλλωστε, όπως είχε γράψει και ο βρετανικός Guardian,
ο σεξοτουρισμός στη Γερμανία βρίσκεται σε άνθιση από τότε που απελευθερώθηκε η πορνεία το 2002.

Συνολικά στη Γερμανία 400 χιλιάδες γυναίκες εργάζονται σε οίκους ανοχής,
με τα δύο τρίτα αυτών να είναι μετανάστες από το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ : http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου