MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Το δυσάρεστο μήνυμα των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και το κουτόχορτο-Γ.Αυφαντής

Ο πρέσβυς ε.τ Γιώργος Αυφαντής σχολιάζει όπως πάντα με ευθύ τρόπο τις εξελίξεις που έχουν σχέση με την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τα Εθνικά Θέματα. Και είναι πάρα πολλές τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ.Αυφαντής μιλά στο militaire channel και εξηγεί τι μήνυμα μας έστειλαν οι ΗΠΑ με το «μοίρασμα της εξοπλιστικής τράπουλας», μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Δεν είναι ευχάριστο…

Αναρωτιέται με ποιο τρόπο λαμβάνονται οι αποφάσεις για τους εξοπλισμούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Απλά ανακοινώνονται; Διερωτάται από που προέκυψαν οι δηλώσεις Δένδια για επτά φρεγάτες «που ακόμη δεν υπάρχουν»! «Είναι το 7 ο τυχερός του αριθμός; Γιατί όχι 8 ή 5 φρεγάτες; Ποιος καθόρισε τον αριθμό και την επιλογή», ρωτά ο κ.Αυφαντής.


 
Επισημαίνει ότι δεν πρέπει «να έχουμε απαιτήσεις για το κουτόχορτο με το οποίο μας τροφοδοτούν, γιατί ως γνωστόν το κουτόχορτο είναι δωρεάν».

Όπως πάντα ο κ.Αυφαντής δεν ασκεί μόνο κριτική αλλά καταθέτει και την πρόταση του η οποία μας αφορά όλους!

Σχολιάζει όχι μόνο τους  χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά και την ακατανόητη σιωπή της αντιπολίτευσης σε όλα αυτά τα σοβαρά θέματα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου