MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

«Πνοή Δημοκρατίας» ενάντια στο σύγχρονο μακαρθισμό-Δημήτρης Κούβελας

Δημήτρης Κούβελας, Καθηγητής Φαρμακολογίας. Επιστήμονας. Έζησε τον σύγχρονο μακαρθισμό αν και όπως λέει στο militaire channel, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ σκληρότερο! Ο Μακάρθι κυνηγούσε μόνο τους κομμουνιστές…Τώρα μπορεί οποιοσδήποτε να γίνει στόχος. Ακόμη και επιστήμονες όπως ο κ.Δημήτρης Κούβελας.
 
Δεν λύγισε απ΄ όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει και δεν ήταν και λίγα. Βρέθηκε μέχρι και κατηγορούμενος. Αντί να «κρυφτεί» και να συνεχίσει να ασχολείται με την επιστήμη του, αποφάσισε να πολεμήσει και να δραστηριοποιηθεί πολιτικά. Αποτέλεσμα η «Πνοή Δημοκρατίας». Δεν μας έχουν απομείνει και πολλές «ανάσες Δημοκρατίας» στην χώρα…
 
 
Ο κ.Κούβελας μιλά για την ειδικότητα του και μας υπενθυμίζει ότι το φάρμακο είναι η τρίτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Μιλά για τα εμβόλια και εξηγεί με σαφήνεια όσα υποστήριζε την δύσκολη περίοδο του κορονοϊού και συνεχίζει να τα υποστηρίζει με επιστημονικά επιχειρήματα.
 
Η πολιτική σκέψη του κ.Κούβελα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Δεν είχαμε την ευκαιρία να την ακούσουμε από τα ΜΜΕ. Γιατί δημιούργησε τη «Πνοή Δημοκρατίας»; Σε τι ελπίζει; Υπάρχει κάτι να ελπίζουμε σε αυτή τη χώρα;  Ο κ.Κούβελας είχε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Να φύγει ας πούμε στο εξωτερικό και να μεγαλουργήσει. Δεν έφυγε και η εξήγηση που δίνει θα πρέπει όλους να μας εμπνεύσει: «Εγώ είχα εναλλακτικές λύσεις ,συνειδητοποίησα όμως ότι δεν θα είχαν τα παιδιά μου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου