MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Γιατί το Ισραήλ παρά την ισχύ του δεν μπορεί να κερδίσει -Γιώργος Ρωμανός

Έχει το Ισραήλ την ισχύ να ισοπεδώσει την Γάζα; Μπορεί δια της βίας να εκτοπίσει δύο εκατομμύρια ανθρώπους σε μία έρημο; Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι καταφατική. Θα είναι αυτή νίκη του Ισραήλ; Ο Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής απαντά κατηγορηματικά όχι και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το Ισραήλ δεν μπορεί να κερδίσει αυτή την αιματηρή αναμέτρηση.
 
Ο κ.Ρωμανός αναλύει τα δραματικά γεγονότα στη Μέση Ανατολή και μιλά με καθαρό λόγο για όσα διαπράττει το Ισραήλ ,μετά από την επίθεση της Χαμάς, η οποία καταδικάστηκε σε όλο τον πλανήτη. Η απάντηση του Ισραήλ ΄όμως έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και ανοχής.
 

 
Ο κ.Ρωμανός αναφέρεται διεξοδικά στη στάση της ελληνικής κυβέρνησης τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει ισορροπημένη στάση σε αυτή την κρίση.
 
Υπάρχει  κάποιος κερδισμένος από αυτή τη σύγκρουση; Ο κ.Ρωμανός έχει την άποψη ότι μέχρι στιγμής ένας κερδίζει στην περιοχή και εξηγεί ποιος είναι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου