MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Θα μας κλάσετε μια μάντρα κύριε Ερντογάν!

Παρακολουθώ μήνες τους ατζέντηδες των μονοπωλίων να γαυγίζουν. Μπαχτσελίδες, Ακάρηδες, Τσαλαβούτογλου και φυσικά ο … Ερντογανίδης! Αναβαθμισμένες οι απειλές πολέμου προς την Ελλάδα! Τη μια θα έρθουν νύχτα, την άλλη θα μας βομβαρδίσουν την Αθήνα, την παρ’άλλη θα μας πάρουν τα νησιά μας κι ένα σωρό άλλες απειλές! Απευθυνόμενος σε όλο αυτό τον συρφετό που το κοινό τους γνώρισμα είναι η καθημερινή υποστήριξη με … πάνες ακράτειας, θα τους στείλω ένα μήνυμα :
 
Θα μας κλάσετε μια μάντρα κύριε Ερντογάν !
 
Κατ αρχάς έχετε ξεχάσει ότι ήδη … ήρθατε! Και μάλιστα δύο φορές! Η πρώτη στον Εβρο. Οπου βάλατε μπροστά αθώες ψυχές ως ασπίδα, ανακατέψατε την Τζανταρμέ ανάμεσά τους και τι καταφέρατε; Μια τρύπα μέσα στο νερό. Τέτοια πρόστυχη επιχείρηση, δεν είχε τολμήσει κανείς να κάνει στην σύγχρονη ιστορία! Πρόσφυγες ανακατεμένοι με τούρκους μυστικούς πράκτορες, παρακρατικούς, ολίγον ιδιωτικό στρατό Sadat, και τούρκους στρατοχωροφύλακες. Τέτοιες υβριδικές επιχειρήσεις, θα τις συναντήσουμε μόνο στις σελίδες των αιμοσταγών ηγετίσκων του παρελθόντος και κάποιους σκοτεινούς ηγέτες που έχουν μείνει με μελανά χρώματα στην παγκόσμια ιστορία!
 
Η δεύτερη ήταν όταν βγάλατε 63 πολεμικά πλοία, σίγουροι ότι θα φοβηθούμε και θα σας δώσουμε λίγο από … Ελλάδα και υδρογονάνθρακες! Φύγατε με με μια τρυπάρα στη ναυαρχίδα σας την Κεμάλ Ρέϊς που σας έκανε η Φρεγάτα μας η “Λήμνος”. Ύψιστη ντροπή πασάκα μου! Αλλά όταν έχεις φάει την τσίπα σου σε γενοκτονίες, που να βρεις ένα δράμι τσίπας ; Αλλά είχε βοήθεια κι από το AK PARTY Ελλάδος όμως! Μεγάλη βοήθεια τις πρώτες μέρες! Ελπίζω να συμφωνείς ότι ο χοτζερές σου έκανε καλή δουλειά στην αρχή!
 
Πασά μου, έχεις ξεπουληθεί στο ενεργειακό μονοπώλιο που ίδρυσε η Μέρκελ με τον Σρέντερ. Και νόμιζες ότι ο κόσμος θα κάθεται για πολύ να σας βλέπει να ξεσκίζετε κάθε έναν που εναντιώνονταν στα σχέδιά σας!
 
Ο πόλος αυτός έπεσε! Και ο γδούπος της πτώσης του, ακούστηκε όταν έσκασε η πρώτη έκρηξη στον Nord Stream. Αμέσως όλοι “έστριψαν” σαν τα ποντίκια και το μαγαζί κατέβασε ρολά Ταγίπ μπέϊ.
 
Έχασες το τρένο της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όταν έφαγες την ταυτόχρονη σφαλιάρα από Ισραήλ και Σαουδική Αραβία! Ο μόνος Δυτικός που σε κρατάει ζωντανό ακόμα είναι ο Γενς Στόλντεμπεργκ. Ο οποίος λειτουργεί ως πλασιέ σου στο ΝΑΤΟ, για τους δικούς του λόγους. Και της Αρχής Πετρελαίου της Νορβηγίας βεβαίως – βεβαίως.
 
Διότι εάν είχε μυαλό ο Νορβηγός, θα σε είχε πετάξει στα σκουπίδια από την αρχή και δεν θα έκανε την νταντά σου. Δεν απέχει πολύ ακόμα να βάλει φέσι στο κεφάλι του ο Νορβηγός και να μετονομαστεί σε Στολτεμπέργκογλου!
 
Πάντως εμείς οι Έλληνες σε ευχαριστούμε θερμά
 
Πάντως εμείς οι Έλληνες, πρέπει να σε ευχαριστήσουμε θερμά και να ευχόμεθα να είσαι …. πολυχρονεμένος πασά μου, γιατί κατάφερες ένα μεγάλο πράγμα. Κατάφερες να κάνεις αυτό που εμείς δεν μπορέσαμε τόσα χρόνια! Να δείξεις σε όλο τον πλανήτη, τι δυστυχία είναι να έχεις γείτονα την Τουρκία. Ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί στο twitter παίρνουν ξεκάθαρη θέση κατά των πρακτικών σου, διότι κατάλαβαν ότι είχαν επενδύσει σε έναν ψεύτη οπορτουνιστή που θέλει να εγκαταστήσει το Ισλάμ μέσα στην Δύση. (ρίξε και μια ματιά μόνος σου τι σου γράφουν στο twitter και μην διαβάζεις μόνο αυτά που σου φέρνουν οι λογοκριτές).
 
Σε ευχαριστούμε, διότι απέδειξες ότι το ΝΑΤΟ, είναι μια συμμαχία που οφείλει να προχωρήσει σε αυτοκάθαρση. Να διώξει –με τις κλωτσιές αν είναι δυνατόν- τον Στόλτεμπεργκ και να τοποθετήσει έναν Ευρωπαίο, που θα καθαρίσει τις βρωμιές που άφησε η απαράδεκτη διοίκηση του! Και επιτέλους να σε σε στείλει μια και καλή στον Πούτιν, γιατί αρκετά σε ανεχτήκαμε.
 
Ο Στόλτενμπεργκ (ή αλλιώς Στέλκοβ την εποχή της KGB) θα αργήσει να κατανοήσει, ότι όποιος κι αν είναι διάδοχός σου, θα κάνει τα ίδια ακριβώς. Ενώ η ανασύσταση των Κεμαλιστών και η ολική τους επαναφορά στην Τουρκία, θα αποδειχτεί χειρότερη λύση από την λύση Ερντογάν. Γι αυτό βάζω στοίχημα ό,τι θέλεις! Όποιος κι αν σε διαδεχτεί, θα κάνει τα ίδια ακριβώς με σένα, όπως κι εσύ έκανε ακριβώς τα ίδια με την Τανσού, τον Μπουλέντ και τον Νετσμετίν (τον μέντορά σου). Για μερικά χρόνια θα προσποιείται το περιστέρι της ειρήνης, και λίγο μετά θα βγάλει νύχια κατά όλων των γειτόνων του!
 
Μιας και θυμήθηκα την Τανσού, τι έγινε; Την έψησες να συμπλεύσει μαζί σου; Ολο και κανένα Σουσουρλούκ ψήφο θα σου φέρει! Και θα είναι ταμάμ με το νέο σκάνδαλο που ακούω να έρχεται! Εφοπλιστικό σκάνδαλο πήρε το αυτί μου…
 
Σκάνδαλο Σουσουρλούκ 1998
Εμείς εδώ, πρέπει να ευχόμαστε να εκλεγείς ξανά Ταγίπ μπέϊ, και να συνεχίσεις να κάνει μεγάλους εχθρούς στον πλανήτη. Κρίμα βέβαια για τους πολίτες της Τουρκίας, διότι με το κυβερνητικό παραμύθι, έχουν πειστεί ότι “θα κάνουν στην Ελλάδα έναν υγιεινό περίπατο όπως στην Συρία”!
 
 
Κρίμα, γιατί τους κρύβεις μια μεγάλη αλήθεια. Αν τολμήσεις και επιτεθείς στην Ελλάδα, η Τουρκία θα διαλυθεί! Γιατί η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος, δεν είναι Λιβύη, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράκ, δεν είναι Αρμενία! Κάτι που το ξέρεις καλά εσύ ο ίδιος αλλά πουλάς παραμύθι μεγάλο στους ψηφοφόρους του ΑΚ Party.
 
Πας ντογρού … πίσω εφέντι μ!
 
Μια επίθεσή σου στην Ελλάδα, μπορεί μεν να σπάσει το ΝΑΤΟ στα δύο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα θα στείλει την Τουρκία 800 χρόνια πίσω. Και οι πολίτες σου θα ζήσουν μια τεράστια καταστροφή με το βιοτικό τους επίπεδο να γίνεται στάχτη.
 
Το 2023 θα είναι το πιο δύσκολο έτος για σένα και τον Ερντογανισμό που εγκατέστησες. Η κλεψύδρα βλέπεις άδειασε από άμμο. Τα παζάρια τελείωσαν. Ότι ήταν να πάρεις το έχεις πάρει εις διπλούν ήδη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για σένα! Ή θα σοβαρευτείς και θα παρατήσεις τις ψευτομαγκιές κατά μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ή εάν αποδειχτείς κλόουν, θα αποτολμήσεις μια επίθεση και θα καταστρέψεις ότι έκανε ο λαός της Τουρκίας μέχρι σήμερα με αίμα και ιδρώτα!
Εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε πόλεμο και το ξέρεις Γεωργιανέ πρόσφυγα. Κανείς στην Δύση δεν επιθυμεί πουθενά αλλαγή συνόρων. Κανείς στην Δύση δεν θέλει καν να συζητά για τέτοια σχέδια που προωθούν οι κλόουν που έχεις προσλάβει ως λομπίστες. Προσπαθείς να αντιγράψεις την Ρωσία στην στεριά και την Κίνα στις θάλασσες. Και δεν σου βγαίνει. Γι αυτό έχεις αφρίσει R.T.E …
 
Ενα σου λέω λοιπόν: Μπουγιουρούμ και οσκελντίν εφέντιμ ! 
 
Βράδυ, μεσημέρι, αχάραγα, ό,τι ώρα και να αποφασίσεις να έλθεις, εμείς σε περιμένουμε με λαχτάρα… Δεν θα είσαι ο πρώτος που θα στείλουμε στη Νυρεμβέργη. Έχουμε διαλύσει μεγάλες αυτοκρατορίες και πολύ πιο άγριους επίδοξους κατακτητές. Με ποιο πρόσφατο το ίνδαλμά σου τον Μουσολίνι! Δεν θα κολλήσουμε σε έναν κλόουν που παριστάνει τον στρατηλάτη…
 
Εχεις … μήνυμα πασά μου!
ΥΓ.
Σου υπενθυμίζω ότι τους Εφιάλτες εντός Ελλάδας, τους τακτοποιούσαμε πάντοτε στο … τέλος! Αφού καθαρίζαμε τους λογαριασμούς μας με τους κλόουν! Αναμάμ μπαμπαντάμ αυτή η δουλειά…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου