MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

«Αυτό είναι το τουρκικό σχέδιο κατά της Ελλάδας»-Πόσο έχει προχωρήσει ,τι έρχεται-Ν.Μαριάς

Η Τουρκία πάντα φρόντιζε να καλύπτει τα εγκλήματα της με «μανδύα νομιμοφάνειας»…Ακόμη και στην εισβολή στην Κύπρο το είχε κάνει… Πάντα θέλει να παρουσιάζεται ως «αμυνόμενη»…


Ο πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος, εδώ και μήνες έχει επισημάνει το σχέδιο που η Άγκυρα εξυφαίνει εναντίον της Ελλάδας. Το κακό είναι ότι τα όσα έχει πει ο κ.Νότης Μαριάς προς το παρόν επιβεβαιώνονται, βήμα, βήμα..

Η Τουρκία ετοιμάζει «προληπτικό χτύπημα» εναντίον της Ελλάδας και «στήνει» το «αφήγημα» της. Ο κ.Μαριάς υπενθυμίζει τι έχει κάνει μέχρι τώρα η Τουρκία και τι έρχεται. Τα όσα περιγράφει έχουν απόλυτη σχέση με τη λογική.

Όλα αυτά την ώρα που η Αθήνα συγκλονίζεται πλέον από τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. Ακόμη και πριν από αυτά τα γεγονότα βεβαίως δεν φαινόταν κάποιος να προβληματιζόταν σοβαρά από όσα η Τουρκία ετοιμάζει.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου