MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Δρούγος, 110 χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες στα Ουκρανικά σύνορα. Ο Ρωσικός στόλος στην Μαύρη θάλασσα

Σε ένα άτυπο μπραντεφέρ μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας εξελίσσετε η κατάσταση στα Ουκρανικά σύνορα δηλώνει ο διεθνολόγος και στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος Ο Κος Δρούγος τονίζει ότι "Διπλωματικά δεν φαίνεται ότι μπορεί να εκτονωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία" Δεν υπάρχει περίπτωση ικανοποίησης των Ρωσικών αιτημάτων για την Ουκρανία δηλώνουν οι ΗΠΑ". Τα αιτήματα του προέδρου Πούτιν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γραπτές διαβεβαιώσεις για την μη είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων περιφερειακά της Ρωσίας.  

Παράλληλα η τεράστια συγκέντρωση Ρωσικών στρατευμάτων στα Ουκρανικά σύνορα, οι πληροφορίες μιλούν για 110 χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες στα Ουκρανικά σύνορα με μονάδες Τεθωρακισμένων, ενώ παράλληλα ο Ρωσικός στόλος βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα σε μικρή απόσταση από την Μαριούπολη, προβληματίζει την Δύση. Ακόμα και οι Γάλλοι που είναι συνήθως πιο διαλλακτικοί, τονίζει ο Κος Δρούγος, δείχνουν να πείθονται ότι η Ρωσία κάτι ετοιμάζει 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου