MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Σ. Καλεντερίδης: Αλλοίωση περιοχών της Αττικής με αρχαιολογική σημασία για να χτιστούν τζαμιά.

Ο Σάββας Καλεντερίδης στο «Point Zero».
 
Στη διαδικτυακή εκπομπή «Point Zero» και στον Λάμπρο Καλαρρύτη, μίλησε ο συγγραφέας και γεωστρατηγικός αναλυτής, κ. Σάββας Καλεντερίδης.
 
Στην αρχή ο κ. Καλεντερίδης απάντησε στην ερώτηση για το τι προτίθεται να κάνει ο Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές του 2023, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει εξοπλίσει με 100.000 τυφέκια μέλη του κόμματος του, και τα μηνύματα που στέλνει είναι ότι δεν πρόκειται να παραδώσει ομαλά την εξουσία. Είπε χαρακτηριστικά ότι ο Ερντογάν δεν έχει άλλα πολιτικά χαρτιά να παίξει και η φθορά του δεν αντιστρέφεται.
 
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κύπρο λέγοντας ότι η Τουρκία θέλει να κάνει εθνοκάθαρση σε όλο το νησί. Δεν την πτοούν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και το σχέδιο της είναι διαχρονικό και το εφαρμόζει απαρεγκλίτως. Θέλει ολόκληρο το νησί. 
 
Συνέχισε λέγοντας ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την πίστη ως όπλο και στήνει παρακρατικά δίκτυα σε όλη την Ευρώπη.
 
Τέλος μίλησε για τις μεθοδευμένες αγορές γης σε περιοχές με μεγάλη ιστορική και αρχαιολογική σημασία προκειμένου να χτιστούν τζαμιά, επισημαίνοντας την σκόπιμη αλλοίωση περιοχών της Αττικής με παγκόσμια αρχαιολογική σημασία.

Πηγή : https://www.youtube.com/watch?v=Q05WyaIOstc






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου