MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Δ. Σταθακόπουλος: Ο Ερντογάν φοβάται τα "δικά" του παιδιά γιατί ξέρουν τα τρωτά του σημεία.

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος είναι Δρας Παντείου Πανεπιστημίου ( Οθωμανική Κοινωνία –ιστορία και πολιτισμός ), Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών ( ΕΤΕΜ ) του Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ), Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω & Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής.


Ο κ. Σταθακόπουλος αναφέρθηκε στις αναλογίες στη συμπεριφορά του Ταγίπ Ερντογάν με την συμπεριφορά των Σουλτάνων, σε ότι αφορά και την πολιτική, τους συμβολισμούς και την σημειολογία. Είπε χαρακτηριστικά ότι όπως έκανε παλαιότερα ο Κεμάλ, έτσι και ο Ερντογάν, όλους αυτούς που "τον έκαναν Ερντογάν" τους εξαφάνισε. Τώρα έχει άλλους δελφίνους γύρω του και με το που νιώθει ότι τον απειλούν τους ακυρώνει, ενδεχομένως με φυλακίσεις ή με βελούδινα διαζύγια.

Επεσήμανε ότι οι Αμερικάνοι από τη μία απειλούν τον Ερντογάν και από την άλλη κοιτάνε να τα βρουν μαζί του για να μείνει ο τουρκικός στρατός στο Αφγανιστάν.

Για την επόμενη μέρα στην Τουρκία τόνισε ότι ο Ερντογάν ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του και θα προσπαθήσει να φύγει με μια βελούδινη και ηρωϊκή έξοδο.
 

 
Πηγή: parapolitika.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου