MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δημ. Σταθακόπουλος : Η βαθύτερη κατανόηση των κινήσεων της Τουρκίας - Απαξιώ να απαντήσω στο Ρίχτερ

Ο νομικός και διδάκτορας της Οθωμανικής Ιστορίας και Πολιτισμού στο Πάντειο, Δημήτρης Σταθακόπουλος, σε μια συνέντευξη – ποταμός αναλύει τους λόγους που πρέπει η Ελλάδα να κατανοήσει σε βάθος και όχι φυσικά να αποδεχτεί , τις κινήσεις της Τουρκίας και έναντι μας και στην ευρύτερη περιοχή, με μια σειρά δράσεων σε όλα τα πεδία με στόχο την υπομονετική, στρατηγική και αμετακίνητη γραμμή της, επιβολής τετελεσμένων , μέσω τακτικών κινήσεων διείσδυσης κάθε μορφής. 
 
 
Δ. Σταθακόπουλος: Απαξιώ να απαντήσω στο Ρίχτερ
 
Όντας παιδί οικογένειας που δέχθηκε τις θηριωδίες των Γερμανών, είπε στον 98.4 ο νομικός και διδάκτορας Κοινωνιολογίας Ιστορίας της Οθωμανικής Περιόδου στο Πάντειο Δημήτρης Σταθακόπουλος με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, μίλησε για τα όσα υπέστη και η δική του οικογένεια. 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου