MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Σταύρος Χάντζος: “Γιατί δεν φέρνουν τα μονοκλωνικά στην Ελλάδα; Ο Τραμπ σε 72 ώρες έγινε περδίκι”

( John.k - Είναι πολλά τα λεφτά , Σταύρο ..... )


Στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες με τον Στέφανο Χίο στον Ελλάδα 94.3, μίλησε ο γιατρός Σταύρος Χάντζος και εξέφρασε την απορία του γιατί η κυβέρνηση αρνείται να φέρει στην Ελλάδα τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Ο γιατρός αρχικά διευκρίνησε πως είναι λίγα τα θρομβοεμβολικά επεισόδια στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες και πρόσθεσε: “Παρότι δεξιός συντάσσομαι με τον Πολάκη και αναρωτιέμαι γιατί δεν φέρνει η κυβέρνηση τα μονοκλωνικά αντισώματα στην Ελλάδα. Ο Τραμπ το πήρε και σε 72 ώρες έγινε περδίκι. Μονοκλωνικά και εμβόλια συνεργάζονται. Το ένα είναι θεραπεία και το άλλο προληπτική ιατρική”.

Ερωτηθείς γιατί τα εμβόλια παρουσιάζουν παρενέργειες, ο κ. Χάντζος τόνισε πως: “Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Απλά αντί να κάνουν πασαλείματα και μερεμέτια, ας πούν στους ανθρώπους τι εξετάσεις αίματος πρέπει να κάνουν πριν προχωρήσουν στο εμβόλιο”

Πηγή : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου