MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης Δάφνη Κατσίμπα στον Γιώργο Τράγκα: Χάσαμε ανθρώπους λόγω κορονοϊού χωρίς να έχουν κορονοϊό

– Εξαιρετική προχειρότητα στον τρόπο που στήθηκε η διαδικασία νοσηλείας

Η Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Θεσσαλονίκης κα. Δάφνη Κατσίμπα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV για το πως χάσαμε ανθρώπους λόγω κορονοϊου χωρίς να έχουν κορονοιο καθώς έχει κλείσει η μονάδα καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο και έγινε και αυτή εντατική. Οι ζωές αυτών των ανθρώπων καρδιοχειρουργικών, αγγειοχειρουργικών, αναπνευστικών εξαρτάται από αυτές τις μονάδες που έκλεισαν. Όλοι αυτοί οι ασθενείς διακομίστηκαν σε ιδιωτικά νοσοκομεία. 

Ερωτηθείς η κα. Κατσίμπα από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα για το αν είναι υπήρξε προχειρότητα από το Υπουργείο στον τρόπο απάντησε: « Υπήρξε Εξαιρετική προχειρότητα στο τρόπο που στήθηκε η διαδικασία νοσηλείας των COVID και των μη COVID . Για παράδειγμα έρχεται ένας με έμφραγμα που έχει COVID και ένας με έμφραγμα που δεν έχει COVID . Αυτοί οι δύο άνθρωποι θα μπουν μαζί στον ίδιο θάλαμο;». 

Η κα. Κατσίμπα αναφέρθηκε επίσης στα υποκείμενα νοσήματα που έχουν όσοι έχουν πεθάνει: «Αυτοί που πεθαίνουν έχουν υποκείμενα νοσήματα. Αρχίζουν από την παχυσαρκία το κάπνισμα, την ηλικία γιατί υπάρχει φθορά του οργανισμού, μέχρι το να έχει καρκίνο και να βρίσκεται σε χημειοθεραπεία και να παίρνει διάφορα φάρμακα ανοσοκατασταλτικά. 

Πηγή : crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου