MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Χρήστος Μαντζιάρης : Καπελώνουν ύπουλα την νικηφόρα αντίσταση των Ελλήνων στα σύνορα οι υστερόβουλοι


Βλέποντας το ξενόφερτο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, ότι οι Έλληνες ενωμένοι στον Έβρο και στα νησιά αντιστέκονται νικηφόρα, άλλαξε αναγκαστικά αμέσως προσωπείο, (το αληθινό πρόσωπό του που εκφράζει μισελληνισμό είναι πάντα το ίδιο και καλά καμουφλαρισμένο) και τώρα μας παρουσιάζεται διαφορετικό. Παρουσιάζεται με προσωπείο, δηλαδή προσωπίδα, που φανερώνει ότι δήθεν συμπορεύεται με τους απανταχού ενωμένους Έλληνες.

Η Κουλοκυβέρνηση, δηλαδή η κυβέρνηση του Κούλη, που ήταν προσχεδιασμένο ότι θα τον κάνουν πρωθυπουργό και του έδωσαν για υπουργούς υπαλλήλους του Σόρος και των άλλων φολιδωτών εξουσιαστών, για να συνεχίσει τον δρόμο που οδηγεί στον αφανισμό κάθε τι ελληνικού, είναι δυνατόν να άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη; Είναι δυνατόν να άλλαξε, όταν την ίδια ακριβώς στιγμή παραχωρεί το Αιγαίον στους τούρκους; Εδώ τίθεται και το ερώτημα. Εφόσον με τα μνημόνια έχει εκχωρηθεί η εθνική μας κυριαρχία, γιατί ο Μητσοτάκης το δίνει στους τούρκους; Έχει εξουσιοδότηση από τους ανώνυμους ιδιοκτήτες του Αιγαίου να το κάνει; Όχι. Δεν έχει εξουσιοδότηση. Έχει διαταγές!

Ο Τσίπρας τώρα. Είναι δυνατόν ο δοτός αρχηγός του μισελληνικού ΣΥΡΙΖΑ να άλλαξε σε μια νύχτα; Αυτός έχει κάνει τον αφανισμό της Ελλάδος σκοπό της επίγειας ζωούλας του και η χαρά του είναι απερίγραπτη που πούλησε την Μακεδονία και χτύπησε την Ορθοδοξία με τόσο μένος. Τα υπόλοιπα πολιτικά κομμάτια, κόμματα, είναι αδύναμα, της πλάκας, αβανταδόρικα και δεν τα δίνει κανείς σημασία και εν τέλει τζάμπα πληρώνονται. Ακόμη και τον ολίγιστο Ιερώνυμο έβγαλαν από το αθόρυβο.

Αυτό που κάνουν τώρα οι διεθνείς μισέλληνες με τους εδώ πολιτικούς υπαλλήλους τους, είναι πάγια τακτική τους. Η τακτική του καπελώματος δεν εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Όταν επαναστατήσαμε οι Έλληνες το 1821 υπέρ πίστεως και πατρίδος, και είδαν ότι σημειώναμε επιτυχίες (όπως τώρα καλή ώρα στον Έβρο), καπέλωσαν την Επανάσταση στέλνοντας αμέσως τους δικούς τους που το ‘παιζαν δικοί μας. Έστειλαν αμέσως τους πράκτορές τους, οι οποίοι έβαλαν τους ήρωες στην φυλακή με δημοκρατικές διαδικασίες και άλλους τους καταδίκασαν στην απόλυτη ανέχεια ως ανυπάκουους.

Αμέσως μετά, καπέλωσαν το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος με τράπεζες που δεν είναι ελληνικές. Ανήκουν στους Ρότσιλντ. Μόνο ελληνικά ονόματα έχουν. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα της Ελλάδος. Αυτό για να μην αντιδρούν οι ψηφοφόροι γιατί τους χρειάζονται.

Όταν απελευθέρωνε ο στρατός μας την Μακεδονία, μας έφεραν τον Βενιζέλο για να καπελώσει την προέλαση. Τον Λευτεράκη, που υποτίθεται υπερασπιζόταν την Ελλάδα, (τις μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων για πολιτικούς λόγους τις καθιέρωσε ο Βενιζέλος για όσους δεν το γνωρίζουν), ο οποίος αγωνίστηκε να σταματήσει ο στρατός μας στην Θεσσαλονίκη για το καλό(!) της Ελλάδος. Δεν το πέτυχαν, και με πρωτεργάτη πάλι τον δοκιμασμένο Βενιζέλο, μας εκδικήθηκαν στήνοντας την προδοσία στην Μικρά Ασία. Φυσικά και θ’ αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου Αθηνών μετά τον πόλεμο.

Όταν ο Μεταξάς, αργότερα, είπε το «ΟΧΙ» και τον δολοφόνησαν, το καπέλωσαν ότι δήθεν το είπε ο λαός και την εν συνεχεία αντίσταση των Ελλήνων στους φασίστες, ναζί, βουλγάρους και κομμουνιστές, την καπέλωσαν με τους κομμουνιστές. Την ένωση της Ελλάδος με την Κύπρο την καπέλωσαν με τον Μούσκο και τον Ιωαννίδη (Μούσκος, ήταν το κοσμικό όνομα του Μακαρίου) και κατέληξε στην προδοσία της Κύπρου για να είναι σίγουροι ότι δεν τολμηθεί ξανά ένωση Ελλάδος – Κύπρου.

Την ευημερία και την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδος με το μηδενικό εξωτερικό χρέος και μηδενικές αυτοκτονίες μας τα κρύβουν και μας καπέλωσαν με πολιτικούς «αγωνιστές της δημοκρατίας», ώστε να επιτύχουν τον προαιώνιο σκοπό τους που είναι ο πλήρης αφανισμός μας. Τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 τους καπέλωσαν διορίζοντας ως υπευθύνους διακεκριμένους ειδήμονες μισέλληνες, ονειροπαρμένες γεροντομπεμπέκες, και πρωτοπόρους στον αντιορθόδοξο αγώνα.

Πάντα έτσι λειτουργούσαν οι εντός της Ελλάδος εχθροί μας. Όταν έβλεπαν ότι έβγαιναν από το παιγνίδι, φρόντιζαν ύπουλα να μπουν ξανά μέσα με οποιονδήποτε τρόπο, για να μπορούν εκ των έσω να λειτουργούν, ώστε να το ξαναφέρουν στα μέτρα τους. Η λογική τους είναι απλή. Ας γίνει ότι είναι να γίνει, εφόσον κάποιο γεγονός είναι σε εξέλιξη, αρκεί να έχουμε κάποιον δικό μας μέσα. Ότι και να γίνει στο τέλος, αυτοί θα είναι μέσα και θα το φέρουν στα μέτρα τους πάλι. Αυτό ακριβώς κάνουν αυτήν την στιγμή συνεργαζόμενοι οι Μητσοτάκης – Τσίπρας – Ιερώνυμος. Καπελώνουν τον αγώνα των ενωμένων Ελλήνων και εμφανίζονται ως συμπλωτήρες. 

Δύο είναι οι κυριότεροι λόγοι που εφαρμόζουν αυτήν την παμπάλαια τακτική, η οποία αποτυγχάνει σπανιότατα.

Πρώτος λόγος είναι, για να μην χάσουν τους συνδετικούς κρίκους με τον λαό, από τον οποίο αντλούν την δύναμή τους μέσω εκλογών. Αν το επιτύχουν αυτό, διότι επιτυχία θα είναι με τόσα μέσα που διαθέτουν, τότε έχασαν την δύναμή τους και επιρροή τους οπότε περιπίπτουν σε καθεστώς αχρηστίας και πλήρους ανυποληψίας από τον λαό και από τους προϊσταμένους τους. Άσε που μπορεί να τους περιμένει και η ανάλογη τιμωρία ως αποτυχόντες. Αλλάζουν λοιπόν εγκαίρως την λεκτική τους τακτική για να τους πιστεύουν οι ψηφοφόροι. Οι στόχοι τους παραμένουν οι ίδιοι.

Απόδειξη στα τρέχοντα είναι το εξής. Ενώ είναι σε εξέλιξη επιχειρήσεις αποτροπής εισβολής αλαλαζόντων εχθρικών δυνάμεων στην Ελλάδα, ήδη ανακοίνωσε η Κουλοκυβέρνηση, δηλαδή η Κυβέρνηση του Κούλη, ότι θα τοποθετήσει ,από τους ήδη υπάρχοντες ομοφύλους, των επιδόξων εισβολέων στον Έβρο, εισβολείς, στις Σέρρες. Σε στρατόπεδο των Σερρών. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. Θα τους τοποθετήσουν στις Σέρρες, σε σημείο που «συμπτωματικά» ευρίσκεται στα «σύνορα», σύμφωνα με τον μελλοντικό γερμανικό χάρτη, μεταξύ Μεγάλης Μακεδονίας και Βουλγαρίας στο Αιγαίον Πέλαγος.

Και δεύτερος λόγος που εφαρμόζουν την τακτική καπελώματος είναι· εφόσον βλέπουν ότι χάνουν το παιγνίδι, αλλάζουν τακτική για να κερδίσουν χρόνο, ανασυγκροτούνται και επανασχεδιάζουν τις ενέργειές τους. Πρωτίστως όμως παραμένουν αμετακίνητοι στον στόχο τους. Ο επανασχεδιασμός της τακτικής τους τούς δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αιφνιδιασμών, συν το γεγονός ότι το πλήθος θα αδρανοποιηθεί προσκαίρως διότι θα υστερήσει να συνειδητοποιήσει ότι στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα.

Μην πιστεύεται λύκους με τομάρι προβάτου. Αυτό που συμβαίνει στα σύνορα, σύντομα στην γειτονιά σας. Είστε έτοιμοι έστω με τα βασικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου